Оваа е зимска 0-6 имавме макс искористена и ја земав оваа дека таа ја смали, ама склет ја фати.. не спиеше ноќе, заби ја мачеа и се препотуваше и непокриена.. и оваа не ја користиме.. Инаку алал да му е на тој Носко што го измислил. Да не беше ова чудо, до сеа веќе ќе лежевме во Козле. Три тона мрсули вади...
Jabolko i krusa kasicka od hipp mene taa mi pomaga, sokce od sliva/krusa, tikva, tecnosti poveke voda davaj mu...i akk jade mlecni daj mu kiseko mleko, grcki jogurt
I jas vikam alal ama preku nokj koga ke go pustime usisivacot se budi i rasonuva mnogu i posle tesko prezaspiva...a mrsuli cela nokj vadime od sto e zatnata
Е јас го имам и рачното... на уста што се влече. Па ноќе со тоа. Зошто па и други 2 деца имам, да не брмчам со правосмукалка во сред ноќ Денес па ми се расони и со тоа и будна беше од 3 до 4ипол..
На моево му течи носот преку ден онака не цело време туку по некогаш, не е затнат не му смета во спиење или цицање, сега го слушам како на грло да му е како шлајм. Да влечам шо да правам? Со рачното пробав она како вакум шо е ништо не излегва, со она за со уста немам пробано..
Мојава е со вирус.. Првите 3 дена беше скроз затната, ама како потечена слузница без мрсули беше и ептен сува кашлица. Исто, ништо не искачаше ако повлекував, нит солени капки помагаа...зошто и немаше што да се влече. Тек по 3ти ден почна влажна кашлица и густ секрет... во седење и сам и тече носот, мрсули до колена густи Кашла ептен продуктивно сега и ја носев секој ден на слушање.. Викендов не сум ја однела, ќе треба да акаме на дежурен. Се надевам не би спуштила како и до сега...
Да не врти некој стомачен вирус? Од синоќа при какање многу плачи, денес полошо кака малку но многу мириса, се сомневам на стомачен вирус. Матичната уште ми нема вратено, освен чај од нане што можам друго да дадам? 10м е
Nas mnogu ni pomaga hipp smoothie so crna ribizla, sliva i krusa. Mnogu i e vkusno sama si go smoka i odma deluva
Devojki koja imase naracuvano podloga za lazenje od temu? Kako ste zadovolni? Koi domenzii gi imase i debelina na podlogata? Gledam duplo se powftini nego tuka
Син ми само што почна да се исправа до пола т.е на коленици е сега седи така се држи за мебелот и потоа губи баланс и паѓа и во неколку наврати тоа е стрикно назад и на глава. Многу сум напната кога пробва да се исправи дали ќе падни, нон стоп мора да сум до него, зад него. Има ли некој начин да се научи како да паѓа на газ а не на глава?
Period e ke nauci sam...stavaj mu pernici naokolu ili kupi meko pernice za zastita pri pagjanje. I moeto pagjase mn pati na glava i dodeka se ucese da sednuva naednas gubese ramnoteza
Mojot imase golemiot. So temperatura zatnat nos i dijarea sto loso mirisase. Ne drzese skoro nedela dena. Probiotik isto dadi mu ako imas.
Ќе научи. Следно е застанување на нозе мислиш на макарони застанал... јас прашував за перничето што ти го спомнала @снежана2023 , ама ме искараа