Моето цицаше само ако го шетам по соба или пред тв , затоа на 5 почнавме со вкусови неможев да издржам на секој саат цицање со молење
Probaj vo temna soba bez zvuci i zborenje da ne se defokusira, probaj druga polozba. Noseto da ne mu e zatnato?
36+ недели според термин и деновиве е неподнослив за се се плачи, тешко се залажува И овој скок покасно не фати, ајде ќе ја истуркаме некако неделава
Ние сме 38+ и вакво однесување немал до сега. По цел ден само приплакува, со ништо не се заигрува, или ќе фати 2 минути и го фрла па плаче. Не знам што му е, вака е веќе една недела, ниту е во скок според датите, запчиња имаме 6 и ниту едно не сетив дека извади, откако е роден што се вика нема заплакано, сега на што се должи ова, стварно не знам.
Бебе на 4 месеци држи подисправена глава на стомаче ама во раце кога е никако. Ја крева надоле и ме забринува. Сте имале искуство?
Исто, само шо моево уште нема ни еден заб Можи и кај вас да е од скокот покасно малку, во 36 нели е громчето па можи малку касни еве ние 3 недели касниме , ама и три недели пред термин се роди. И другите скокови ко го фатија беа со некој ден плус/минус... шо знам шо да речам
На мм во аптека му дале 2 лименки Новалак АР, со рок до 5ти април, значи 10 дена поминат рокот. Вработената му рекла дека можи до крај на месец да се искористи. Не знам зошто. А Новалак во Бт моментално нема во ниедна аптека. Од Зегин ги повлекоја заради рокот, а овие од Еурофарм ги продаваат. Мм мислел дека има уште рок, дека така му рекле. Катастрофа значи сето
Епа тоа ме вади од такт. Не ни смеат да продаваат со поминат рок. А со краток треба да е ниска и цената. Фала Богу дека ке ги вратиш.
На Холе има козјо адаптирано од 0+. Пријателка дава на бебе од старт. Ама вака обично не знам како се дава.
На мојов па секогаш му даваат се поскапо шо и да треба од најскапото ќе му дадат и тоа во еурофарм затоа само во зегин директ со слика и цена и нема утка ко син ми од 6 год да го праќам