Epa toa sakam da kazam. Ednas jas go prativ i mu rekov pzi da ne ti go dadat toa otvori oci. I na kraj pak toa mu go prodale abe cirkuzi se! So slika i cena i na viber da slika pred da zeme i obavezno fiskalna zaso pak ke utne pa ke treba da se zameni ednas samo da go pofalamndeka go pogodi Hipp smukalceto so sliva krusa i rizbizla ubavo se pogodi za koga ima bebuska zapek
Здраво, матичниот лекар не упати на невролог поради тоа што бебе има 9 месеци и сруште не кажува слогови само писка. Дали имате слично искуство и препорака за добар невролог.
Почна да протестира за пелена менување, имаше супернритам со две дремки, почна пак понекогаш по 3, оа некои чудни кратки дремки. Кај некои знаат и храна да одбиваат, ама моето не одбиваше, но очигледно станува посвесно и почна да гледа во лажичето првин па после да отвори уста. Дури знае резервирано дамптоба малку па после јаде. Чат пат имашр ноќни плачења и смирување по пола саат, како кога извади забчиња долу. Ама сега без заби 3 пати му се случи така. Не знам дали заврши скокот, ама друго дете е. И почна да се буди само еднаш навечер. Не знам дали е до скок, дали фати ред со храна.
Баш од чаша. Прво се лигавеше, повеќе на неа вода имаше, отколку во уста. Ама сега ја гледам дека си пие.
Rastat… ke povbimavam. Mojava sama mi go zema prstot i go stava kaj nea vo usta fa mi kaze deka ja ceskaat zabcinjata.. i samo kenke ovie dva dena nemozam da mrdnam bez nea do nigde. Koj kako sednuva da jade ona mjacka cel den da i davam cel den ke jade za sega dorucek i rucek samo imame