Ќе ја носам да ја видат само не ми се носи козле да видам како ќе биде ако не ќе ја однесам систина ..
Не мора такви. Можеш и обични спортски адидас итн. Баш и ортопед така кажа на тв. А ако веќе сакате гледам сите од кеги земаат
Како давате вода на бебињата? Флаширана, превриена од чешма или? 6 месеци е, па сакам да почнам да и давам по малку вода, а и жешко е надвор, да се хидрира.
Ако е проверено се и е се ок резултати, може и од заб да е. На другарка малата креваше исто висока тем. Нема нешто што не проверија, нема каде не ја однесоа, дете совршено здраво. Не крвна слика, мокрача, брисеви, дополнителни испитувања правеа секакви и ставит на нивниот педијатар, педијатар од Систина, од Козле , сите им рекоа дека е ретко, ама дефинитивно од забите е. Сите заби така ги извади со височка тем.
Мила што направи како е детето. Моево од сабајле исто крена тт 38,6 со парацетамил сируп ја спушти штом одмине дејство пак качи. Цел ден сме така спушти качи, а ни кашла не е ни закукана, ниту носето и тече. Пред некој ден завршивме со терапија и инхалации за 1 недела сме на контрола. До сега при никнување на запчињата немавме тт до 37,4 знаеше да качи но повисока од 38 не. Утре ја носам на лекар. Приметив само како мешето да ја стега некако ги грчи нозете, се буди на секои 10 мин со плачење и врескање едвај ја смирам.
Статии викаат максимум 38.3 било кога никнуваат заби, но и јас имам познаничка 39тт малата и креваше од забчињата...
Ај тука да си пробам среќата. Од каде купувате органска храна - зеленчук и овошје во Скопје? Неколку места што најдов, не работат...
Green republic побарај ^^ Јас нарачувам преку пакет.мк до дома ми носат све. И месото им е преубаво исто за беба имав земено телешко бутче од месарница Андреа достава прават, пилешко од фармата на Тони... Ептен сум задоволна.
Оф, мојата на Хип е цело време, од прво тоа и го дадовме и немаме сменето. Воопшто не прави проблем. Вака од што знам што користат други, топ 3 мислам дека се Хипп, Аптамил и Холе.
Јас вчера бев на раб да купам АД. Градите партал ми се, од 6то шмукање голташе. Цел ден на цицка. 7ми скок врв. Што збориш... Ај ваљда ќе искочи нешто. Јас пред 2 недели нарачував баш