Ако ти е така неколку месеци, сепак е добиено. Јас па откако знам за себе, првиот ден ми е баш обилно. Кој да знае, со хормониве хаос, па и со доењето...бар јас бев цела изместена па и дека не добивав една година...јас уште не можам да се навикнам дека престанав да дојам, чудно ми е ама полека се враќам во нормала. Се надевам дека и добивањево ќе се среди.
Далеку е Ѓорче ако одиш пешки ако ти текнува на фората, ама со др град беше мојава лесно вади заби, 6ти го помина по мирно...одмарај до 10ти ако преживееме двете до тогаш главава тапан секој ден, па да се посмеам тука со вас на форум
Еее и фали мама, затоа ај бар малку одмараш глава, иако знам ти фали...јас дома сум, затоа ми е вака весело
Онлајн не знам, ама мајка ми и зеде скроз иста ваква од Стокомак сега скоро, оди провери можи имаат уште.
Дали има некое бебе од 10 месеца шо не сака ништо да јаде? Само цице и по некоја лажичка од друга храна. Не знам веќе шо да испробам..
Скопски муабет е тоа, ,,Далеку е и Велес, ако одиш пеш." Мене ПАП ме тригерна на циклус. На ехо беше, ,,оо нема да добиеш уште долго." My ass. Може ќе се смени коа ќе прекинам да дојам, ама засега... Добар флоу имам @Flooora96 почни да му даваш сам да јаде. Јас се изненадив со мојава бебла. Каша, лажица, никако...фати женската сама глодаше ребренце јагнешко, следниот ден сама јадеше на хранилка. Резанци патлиџан и авокадо нема фрка. Плескавички од рендан зеленчук... Вчера спањак со јајце сама јадеше...
Ама не е регресија, гледав кај dr.goodnight од 6-8 се 2-3 дремки, ние од 3 на 2 прејдовме. Последниве 4 дена.
Аха е можи ако се наспива убаво доволни и се. Моево има две дремки вкупно 3-3,5 саати му се и таман е.
Не знам дали и се доволно, расположена е е ептен и зголемен и е прозорот на будност. Може и нешто неделава и е вака, ќе следам деновиве. Фала ви на сите.
Цел 6-ти скок имаше две дремки, заврши скокот се врати кратко на три и од 9+ месеци сме на две дремки. Мојот не е спијач од бебе, дневните дремки ни се 2-2 ипол часа макс.