Мајки како ќе ги легнете бебушите за спиење, со оглед на температурите во Ск? Кратки ракави ќе им облечете и дали ги ставате во летни вреќички? Се плашам да не и застуди.
Шпикозни по долги тенки и боса доле, покриена само на колк, не сака се открива. Сеа се распрашував дали по кратки да ја ставам… мојава е склет невиден…
Ако ја видиш мојава како спие, ќе речеш да нисам нормална хахахах Дека нешто изводи и татко и паѓа во несвест дека ќе се удирала во креветчето и спие со нас. Само по најтенко боди по долги е. Доле гола спие. Кај нас дома сега е 28 степени. Баш топло е. Ако продолжат да идат нагоре тем. ќе и облечам боди по кратки само.
На кратки горе е неколку дена по цел ден. Надоле едни тенки како хеланка тренерче е. Боса на нозете. А денес и по шорцеви надвор шетавме до 20ч. Живи радости беше. Ич не сака да е облечена.
По боди по долги ја легнав и доле тенки пижамчиња и боси ноџиња, само со чаршав ја покрив на половина, али еве ја гледам на камера се врти пак е гола 26 степени инаку ни е во спалната, а тек е почеток на јуни
Pomegu Bioderma pediatrics 50 spf i Frezyderm 25 spf so prirodni blokeri, sto bi izbrale za zastita za bebe so atoicen dermatit. Odime za belgrad nekolku dena setanje i da se vidime so familijata, pa sakam da go zastitam duri e vo kolicka. Nozinja ke mackam i racinja. Am i liceto. A na liceto, na obravcinja mackam Aven Xeracalm. Nekoj so iskustvo so gornite dve sredstva?
Јас за Биодерма само да пишам ептен тешко се размачкува, еднаш и ставив мислам цел саат беше како со креч на лицето
За 7мес машко бебе за на плажа требаат купаки? Какви? Или по пелена да седи на плажа? Што друго му треба за на плажа? Шатор?
Не ти требаат, јас на мојава и земав чисто ради мода Тоа шаторите пекол внатре се, ништо не штитат, најдобро под обичен чадор, секако не смееш на плажа во најжешкото. Инаку многу работи требаат со бебе на плажа Капи, пешкири, заштитен фактор, реквизити по желба како базенче, играчки, фрижидер торба, подлога каде ќе може да легне, јас планирам и онакви мало столче на расклопување, како хранилка.