Исто и јас така на пареа денес, со морков и инстант ориз. Кажи ми колку отприлика ставаш спанаќ за еден оброк? Немам осет, ставив од око две раце спанаќ, а гледам рецепти на бебе готвач пишува 150 гр. спанаќ, што е цело ќесе ова што го имам дома. Некако многу ми е
Дур паткаше денес лошо згази и почна да плаче. На допир не се жали, но кога пробува да оди, десната нога ја крева и почнува да плаче. Најверојатно жила е, штом не плаче на допир ама се мислам дали да го носам на дежурен или да видам сега после туширање и масажа дали ќе опушти?
Следи дали ќе смени боја местото, оток дали ќе има, ако почне да плаче многу повеќе. Сега за сега не мораш.
Јас си правам се од око. Спанаќ зависи од големина на листот. Ама две раце не ставам. Неколку листа. Отприлика 4-5 листа.
Не во ayrfryer, ги суши зеленчуците. Тој е повеќе за риба, месо и полуготови похованици. Јас имам додаток од Икеа кој се става во тенџере и така готвам на пареа.
Леле јас две раце ставив, ама се топи тој цел, ништо не остана на пареа. Сега ме замисли многу да ме и ставив, може да и бидне нешто?
Ама кашите се со АД млеко. Ти од алергиска реакција на АД се плашиш? Или мислеше дека се со обично? Навечер и направив одма.
Ништо неможе да и биде де. Ама дека ставам јас и други работи, мислам дека е доста тоа што го ставам.
Можда до скокот е , мојата според раѓање е 50+3 дена а по термин 51+1 ... веќе 2 вечери се смешка , весела ептен и неможеше да заспие до 21часот , а минатата недела плачеше, кенкава исто ко што пиша ти .. верувам до скок е , ма да лепенка е врз мене иии премногу лиги има, забите никнуваат.. и давам осанит и весела е сега за сега, се радува кога види дека и давам хаха
Не знам зошто мислев дека се со кравјо Не ни размислив дека штом се од 4, 6 месеци мора да се со АД. Фала Биби
Само на моево ли бебе му е топло и голо кога е скроз… спиеме откриени, зашто ако се покриеме со тетра, цела зграда во вис ќе ја кренеме. Да ја облечам по боди на прерамки за спиење? До сега на кратки само спиеше боди, ама топло и е и така…
Користев пафис, и беше претопло ич не спиеше... Сменив пелени со бејбилав се смени детево... По боденце и пижамки долни ноќеска , а сеа по боденце нана.
Памперс премиум користам, супер тенки се. Ама топло и е по боди по кратки.. не знам што склет од дете ќе беше.
Pampers active baby се уште потенки а супер апсорбираат. Пробај може покомотно ќе и биде. На што спие мислам на чаршав или?