Совети, искуства од мајки за бебиња од 6-12 месеци

Дискусија во 'Бебе' започната од francais, 16 јануари 2013.

1. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.773
    Допаѓања:
    2.692
    Незнам кога почнува 5 скокама моиве се полудени,едниов навечер ми се буди плаче се врти спие на стомак,другиот почна и он да вриска во сон.Денес спиеја една дремка долга после тоа никако да ги заспијам легни ги вриштат,седни ги мирни несакаат ни на релаксатор никаде,неможев буквално да ги оставам шише за млеко да измијам млеко да им ставам.Ги остававив во креветче да измијам шише набрзинка едниот се качил на кеветче,другиот како сто беше седнат се преврте и ми се удри во креветчето со челото.Едвај ги заспав.Јас незнам што може да биде ова чудо,гледам и заби ги мачат ама ова мислам ми е хорор,немам време една чаша вода да испијам а камоли да јадам.

2. Meddy

Meddy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2021
    Пораки:
    834
    Допаѓања:
    541
    Прашањето може ќе ви звучи несоодветно ама сакам да ве прашам мајки пд кога ги облекувате на вашите беби обувки? Бебе не ни станува само се врти. Вака пример кога ја шетам со количка било парк било мол срамота ли е да е гола или само со чорапи?

3. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    11.118
    Јас боса ја шетам. Имам сандалки, ги фрла не сака.

На Meddy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    10.615
    5+ сме, јас боса ја шетам, зимоска со чорапчиња, а сега голи стапала. Немаме кондурчиња уште, а и не планирам додека не почне да проодува да и облакам. Мене не ми е срамота, баш ми е слатка.:D

На Feniksgirl и Meddy им се допаѓа ова.