2 дремки. Втората максимум саат. Првата може и саат и пол. Стануваме во 7, легнување најкасно 8 и пол.
Жени дали месото го мерите варено или свежо? Нели треба по 50 гр, ама го сварив и му падна грамажата кога го мерев сварено.
Денеска пак ми поврати, млекото со Биотрина што е, незнам ќе видам уште утре. Баш во млаз, па да го прашам матичниов. Може не ги поднесува... или и го менуваат вкусот. Ги ставам во 20 мл млеко тоа го пие и продолжуваме со другото. Во случај да го остави да не се остава лекот така.
Јас и ги давав директно во муце со пипета, не во млеко и гладна беше. Пробај така дали ќе ти поврати.
Luge Imame Temperatura 38.9 mu dadov pred 4 saati daleron od 3.5 ml go tusiravme sega pak mi kaci mu dadov od 5ml ama nesto ne ide da se simnuva i pak tush,sto mozam Dr da dadam Do sabajle da ne mi krene
Чепче. Јас давам ефералган сируп, тој се дозира според килажата на бебето. Не знам дали далерон исто така се дава?
Твојата госпожа е многу темпераментна Да не и избега нешто ако спие малку подолго хахаха Можеби ја мачат запчињата?
Вчера ни никна првиот. Искрено случајно приметив, се надевам со сите вака лесно ќе поминеме. Ама јок бе, не спие и не спие повеќе од 40 минути, и тоа е станата од 6 и пол.
Мајки, малата за некој ден ќе полни 7 месеци. На АД сме, овошје, зеленчук и месо. Вчера цел ден какаше топчиња, и тоа темни Слабо пие вода, па мислам дека е од тоа. И плус најмногу и блендирам банана, па и тоаа сигурно дава тврда столица.Денес и сварив чајче шо го пиеше за грчевите, испи околу 20-25 мл. Сабајле и дадов кајсија со слива помешана. Како да ја натерам по жештините да пие повеќе течности? Нешто барем вкус да и даде на водичката Кои други чаеви може? Сокчиња смее?
Бели бисерни да и бидат Сега па кога ќе почне да ве каса ауууу хахахах Моето кога спие, како со аларм се буди на 40тата минута, ама го презаспивам, малце ќе го погалам и продолжува. 2 сати тера така. Пробај да ја презаспиеш
Давај вода од овошјето каде што го вариш, мојот така знае да се напие повеќе. Сега лубеница почнав да му давам, ама вие сте помалечки за лубеница, не знам дали е ок да дадеш
Мислам дека уште е рано за лубеница. Ќе пробам така, со водата. Фала Да, презреана е, со точкици Не знам...можно е од телешкото месо?
Исто како јас да сум пишувала За 1 недела 8 месеци сме Цела недела какаше така еве ја сега пролив ја фати
Можно е, суво е со конци.. Мене на почеток на воведување храна ми какаше брбушчиња тврди..од тогаш во секој ручек има тиквица бидејќи содржи многу вода и да омекне малце од тогаш до сега сме немале мака Исто кај нас праска и слива кашички делуваа ептен