Може е жеден..сепак цице си е цице без разлика која е причината Мојов цица 4-5 пати сега на топлово, плус асално почна вода да пие..па ваљда затоа се комира навечер
Ауу вода па два пати му го полнам шишето, повеќе од пола литар пие сигурно за заспивање мора двете да ги испразни до крај ама и залепен е за мене се поти а го оставам на кревет се буди
Ооо браво, јас па се радувам на 90мл иначе да, навечер пред спиење цицањето и тоа насабајле првото после спиење е цицање на макс по 10 мин од града, фул..па уште подждригнува неколку пати
Мојов сѐ уште се буди двапати ноќе, а и генерално лошо спие. Има две дремки, макс 2-3 часа (3 часа се, ако ноќе спиел само 10). Ама и ноќе исто едвај се успива во последно. Дали да кратам дневни дремки? Ќе треба да го трпам доста нервозен. Совет?
Боровинки од кога смеат? Во листава не ни де наведени. Исто ме интересира ба 9 месеци диња и лубеница како ги сервирате?
Боровинки дадов на 7ипол. Омилено му е Лубеница и дуња му давам преку таа цуцлата за шмукање што е. Пасирани не ги сака
Леле исто. Наредната недела планирам да дадам диња и лубеница. Како уште се чудам Тие не се блендираат вода ќе станат, не знам како да ги послужам
И мене ми е, со грчки јогурт и чиа си ги мешам. Затоа сакам и неа да и дадам, ама во листава од педијатарот нема, а не знам дали се јак алерген.
Па со парчиња она јаде веќе два месеци. Онака случајно пробав и на дете му се уарни. Почнав така да и давам храна, зошто ич не ми јадеше и гледам си сака и сега ручеците и се манџи прилагодени за неа, ситно сецкан зеленчукот и месото и си лапка. Благи каши па сака да јаде. Денес цела голема тегла изела, свеки ми врти цела среќна , детето и изело се ххахах Па и дињава ми се погоди убава ептен. Блага, сочна, мека, за мераци. Денес отидов уште две земав, нека има, јаде дете
Исто и јас по 2 дена нудев во силиконската, не ги бендиса ептен, а очекував да му се свиѓаат дека благи