Јас само што се вратив, на кратки беше и долу и горе само плус и чорапчиња и облеков. Сега кога се враќавме веќе сонце запече така да можеш и без чорапки.
Па некогаш земам бебелан и таа не ја вријам, а изворската флаширана ја вријам, па затоа ми беше дали има потреба
Искрено јас не пијам од чешма, ниту би и дала од чешма колку сака нека е превриена. Одвратна е водава барем во Аеродром.
Мојава се тресе за леб, како наркоман за хероин хахахахха Корка на два пати и дадов, ја напика цела во уста и завршив со тоа сега за сега. Мекото ( да не е тазе лебот) и давам парчиња и си зима си става во уста. Ова другото, пробај како палачинки. Ќе и ставиш и зеленчук некој и супер ќе и биде за да си зима и ручка. Јас правам палачинки, мафини.
По боди само излеговме, и облеков тричетврт хеланчиња, се дереше додека не и ги соблечам… и така само по боди шетавме.
Не ми е проблем нека стане и во 5, само да поспие навечер, една ноќ барам. Преуморна сум.. проблемот е што ем не спие ем станува рано, не знам како и е доволно толку малце да спие..
Дремките ни траат исто. Значи вие пак имате повеќе саати ноќно спиење од нас, од 8 до 6 е супер. Јас ако ја успијам во 9 сум на коњ, обично 9ипол заспива. И да спие до 6 пак е добро ама она не спие, многу станува, се расонува, меѓу спиење е будна по пола саат минимум значи кога ќе се соберат саатите она спие многу малце.. да не зборам што пред некој ден стана во 2ипол и до 5 беше будна. И спиеше до 6 и пак во 6 се ококори. Абе нека не спие преку ден си викам ако треба ќе ја држам во раце само навечер да поспијам макар 4 саати сврзани. Аххх што беше тоа сон
И на мене така ми повраќаше, првиот пат кога воведов 1/8 не повраќаше и на 1/4 само на 1/2 веќе почна да повраќа, што значи дека не е алергија туку тешко им е било
Само си замислувам како ќе пишам овде кога ќе ја преспијам цела ноќ. А може и нема да пишам од страв да не се подречам
Neznam so detevo sto ke pravam 9++ sme si bese ok si legnuvas vo 22h stanuvas vo 9h sega ovie dve nedele se poremeti legnuva vo 00ipol stanuva vo 6h so sila go prezaspivam do 8h deneska stana vo 8ipol pa mu se spiese vo 11ipol pa stana vo 12ipol i sega pak saka da spie i do posle pak ke zaspie uste ednas i vecer vojna vodime samo vika ma ma ma ma place neznam sto e rabotava se cudam preku den ok ali navecer horor