Ама два пати кога дадов поврати, да е еднаш ај ќе кажев од јајцето. Затоа и дадов пак, исто се случи. Ма да и двата пати и дадов од јајцата од исто место што ги земав. Не знам, еве сега почнав пак по 1/8 на да давам, па ќе следам реакција
Кажете ми на 13 месеци по колку гр месо им давате? Исто ме интересира како спремате гриз со ад млеко?
+1 за Вигантолот и евтинки се околу 8лева од Бугарија 3ти месец тераме со истото шишенце едвај до пола е. На Бејбитол не отвараше уста тоа беа борби на овие си чека дури и двете да и капнат. @naturally со маж ми сме познати по тоа што се што и даваме прво ние пробуваме па така и капкиве немаат некој вкус
Мајки вчера пишав не ми одговори никој. Како да спремам гриз со ад млеко? Да го растворам па зовријам со гризот? Смее ли воопшто да се врие ад?
А зошто не се воведува како друга храна? Да не утнав јас нешто Му дадов 1/8 па наредниот ден 1/4 па 1/2 и сега фати викенд па паузирам
Јас варам гриз со вода и кога малку ќе се залади гризот ама уште доста топол ставам мерици ад и мешам
Затоа што е алерген. Ама океј си постапила, се пази посебно ако има историја на алергии во фамилија. Кај мене е така, пазам зашто маж ми е алергичен на јајце, па еве за белка мора да чекам до година, со жолчка океј поминавме.