1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети, искуства од мајки за бебиња од 6-12 месеци

Дискусија во 'Бебе' започната од francais, 16 јануари 2013.

1. xxx-ba

xxx-ba Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    751
    Допаѓања:
    551
    Матичната ми препорача да земам еден од овие сирупи затоа што немаме дигнато глава од температури и вируси во јасли, дали имате препорака за некој? Имунобор, Дефендил и Киндер Имуно.
    Знам дека нема сирупиве да помогнат многу, ќе си тераме 3 дена здрав, 2 недели болен додека не помине фазата, ама сепак си викам АЈДЕ да пробаме и ова.

2. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.962
    Допаѓања:
    36.248
    Јас цела есен и зимо давам мултивитамини. Па еве планирам и пролетта. До сега сум ги пробала babyvit и babywell. Презадоволна сум и од двете. Моментално сме на вторите, во комбинација со молерс. Секоја препорака имаш од мене.
    За другите не знам да ти кажам, не сум користела. Ама за киндер имуно сум прочитала тука членки задоволни.

3. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    8.864
    Допаѓања:
    26.815
    Киндер имуно давам прашок , уште два месеци пред да почне во градинка.
    Ама спас за бактерии кои предизвикуваат температури, како што е сега мојава нема.
    Тргна 3 недели , па 2 ипол дома, па 5 дена во градинка и еве пак е дома сега.