1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети, искуства од мајки за бебиња од 6-12 месеци

Дискусија во 'Бебе' започната од francais, 16 јануари 2013.

1. Lavitaebella

Lavitaebella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2023
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    24
    Nema care li za zabive sto rastat se zaredija bez pauza site kecovi sega dvojki, kupiv 3 razlicni gela, ladno davam da grize, mnogu place za glava se fakja, vo apteka i od drugi slusam belo vino malce na nepcata se mackalo, ama ne sum probala.uste, ali vo ocaj sme, i ona e nervozna i nenaspana i nie :worried:|-)

2. beachedd

beachedd Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2020
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    156
    Син ми кај што оди ни кажаа дека не преферираат да даваат млеко (ад) освен ако ние инсистираме .
    Претпоставувам дека не даваат заради различни деца , различно ад , различна количина и им е повеќе работа.
    Шишињата и чашите им се бележани, а менито е сосема ок - прилагодено за нивна возраст (јасли) и разновидно, не бисквити, пудинзи, крембанани и сокови.
    За жал ова треба да биде стандард за секоја градинка, не само во приватните.

3. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.570
    Допаѓања:
    18.272
    Мене ми е некако жал да ја носам да и ги дупнат ушињата, се си мислам дека е многу мала, а догодина па ќе разбира бетер ќе биде, а многу убави обетчиња и имаат донесено бело злато, преслатки.

4. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.216
    Допаѓања:
    1.080
    во план смее здравје самоо