1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети, искуства од мајки за бебиња од 6-12 месеци

Дискусија во 'Бебе' започната од francais, 16 јануари 2013.

1. Hippie

Hippie Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    113
    Неупешно и денес. Три дремки по 20-30 минути. Барем ноќе да спиеше ќе се помирев со овие дремки.

2. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.787
    Допаѓања:
    6.840
    Во раце не спие?
    Мојава е 11 месеци и од ко е родена дремките ги спие во раце или јас до нејзе да лежам, ако ка оставам сама за 10 минути се буди.
    Ручек правам меѓу дремки или од сабајле, кафе си пијам на раат дури таа спие, си читам или одмарам.

3. itltlitl

itltlitl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2023
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    31
    Oho nie samo sto preminavme na 3 dremki pred 10 dena celo vreme mi pravese de 3 de 4 nikako i odednas presece i imavme malku placki normalno dur se adaptirase na podolgi prozorci i sega gledam da ja drzam 2.5h budna max3h posledniot prozor ,ama mnogu rano stanuva ,mojava spie 2.5/3h denski i dovolno i e jas mislam :|:)

4. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.677
    Допаѓања:
    7.862
    Моето е 10 месеци и вака спие како твоето.Ноќе незнам колку пати станува веќе , значи зомби станав и под 50 кг заминав.

5. Hippie

Hippie Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    113
    Од што сум не наспиена и сум нервозна. И јас многу ослабнав немам време ни да јадам. Послаба сум од пред да останам бремена. Немам време ни на другото дете внимание да обрнам. Еве оваа вечер од 20 до 00 цело време плачеше, се менувавме со мм. После па на 1 час плачеше и во 05 стана. Ептен сум не наспиена.
    Колку дремки има твоето?