Во раце не спие? Мојава е 11 месеци и од ко е родена дремките ги спие во раце или јас до нејзе да лежам, ако ка оставам сама за 10 минути се буди. Ручек правам меѓу дремки или од сабајле, кафе си пијам на раат дури таа спие, си читам или одмарам.
Oho nie samo sto preminavme na 3 dremki pred 10 dena celo vreme mi pravese de 3 de 4 nikako i odednas presece i imavme malku placki normalno dur se adaptirase na podolgi prozorci i sega gledam da ja drzam 2.5h budna max3h posledniot prozor ,ama mnogu rano stanuva ,mojava spie 2.5/3h denski i dovolno i e jas mislam
Моето е 10 месеци и вака спие како твоето.Ноќе незнам колку пати станува веќе , значи зомби станав и под 50 кг заминав.
Од што сум не наспиена и сум нервозна. И јас многу ослабнав немам време ни да јадам. Послаба сум од пред да останам бремена. Немам време ни на другото дете внимание да обрнам. Еве оваа вечер од 20 до 00 цело време плачеше, се менувавме со мм. После па на 1 час плачеше и во 05 стана. Ептен сум не наспиена. Колку дремки има твоето?
Јас проверувам и чекам кецови горе, оваа мојава денес извади двојка горе лево ми се смее гледам бело ѕирка, допирам - запче доле само ги има двата кеца, нормално е без кецови горе двојка да израсне??? Малце се збунив
Нема ред со забиве, моево прво кецови доле, после тоа една двојка доле, и сега последниве две недели другата двојка доле + кецови и двојки горе комплет сите четири ги вади наеднаш, цели непца набабрени му се и му забелуваат веќе 10ипол месеци е инаку. Јас ретко пишувам периодов по темиве, ама читам колку што можам
овие деца изгледа така ги вадат, и мојата само кецови доле има и сега горе изгледа двојки ќе вади, ептен и се отечени двојките горе и матичната ја гледаше и ми рече прво тие ќе пробијат
Мојава прво извади долу две единици, па горе двете двојки, долу двете двојки и на крај горе двете единици.
Ние прво долу две единици, па после еден месец горе една двојка и си стоеше така некоја недела-две смешки беше само едно зрнце ориз горе штрчеше хаха. После во само една недела излегоа двете единици горе па другата двојка горе едно по едно. И до тука сме стигнати
Ќе пораснааат, ќерка ми на 7ипол првото го извади. Сега на 10 три има само третово сега пред два дена искочи
Кај нас прво запче на 9 месеци, сега има 11 и има веќе 6 запчиња. Уживајте во тие нсмевките штрбави најслатки уште малку
има ли некој скок во 8 накај 9 месец ? бебе јадеше најнормално весело наеднаш стана нервозно одвај се успиваше, кенкава плачеше за се вие 2-3 дена поарна е, само во раце, одбива храна дури и тие што и беа омилени.Запче уште немаме..
Епа запче е сигурно … плус еден куп нови работи учат тогаш. Моево е нервозно откако е родено па скок не скок цело време нешто намислува да е центар свет. Еве вака и според неделите да видиш дали сте или не сте од wonder weeks, мојата е во сред 7ми скок теиста нови работи научи последниве 2недели девојченце големо ми стана вчера со татко и лежеа на подлога и седна се фати за грб кај него инсе исправи двајцата онемевме падна за 3секунди ама ми се исправи детето само - шок