1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети, искуства од мајки за бебиња од 6-12 месеци

Дискусија во 'Бебе' започната од francais, 16 јануари 2013.

1. Germanka7

Germanka7 Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2026
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    137
    Ха ха, со среќа скротување.
    Кај нас е украс.

На EarthFire му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Надеж♥️

Надеж♥️ Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2024
    Пораки:
    671
    Допаѓања:
    1.609
    Мајки здравоо. Ме снема еден убав долг период од форумот ама еве мее. Ние пораснавме пред 20 дена направивме 1 година:party: Официјално проодевме и сега секојдневието ни се врти околу тоа да се погрижиме еден палавко да го преживее денот. Од каде им е енергијата на децава? Вчера 2 часа во парк трчаше, се изморив јас повеќе господинот не сакаше да си одиме, уште да си играл. Сакав друго да ве прашам. Што да давам за имунитет што би помогнало? Од вируси и болести преку глава ми е веќе. Опструкцијата на градите се уште ја има веќе 2 месеци, денес на контрола се надеваме дека е веќе смирено дишењето оти веќе го контролираме рефлуксот и не би требало да прави транспорт. Минатата недела со вирус бевме со висока температура, а не ни оди во градинка. Од септември треба да тргне ама не можам да го вакцинирам оти никако да оздрави. После вирусот со усна кандида е и еве сега тоа лечиме. Моментално му давам вигантол и мулти вит омега на бекутан. Дали мулти витот му е доволен за да качи имунитет? Крвната слика му е стакло

3. hannybanny

hannybanny Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    2.237
    Ние ја намонтиравме, купивме коцки за доле да не ја лупа главата од земја пошто моето дете не знае да седне или легне туку се фрла и ја собравме за 3 дена :rofl::rofl: нејќе во неа плаче најверојатно нема доволно место за да се движи и плус топло и е, а ја ставам внатре после некое време на гледам испотена во главата. Мојата е 120 на 120 ама па и немам место за поголема. ​