I mojot od nishto ne pie.Prijatelka mi kaza so dozerka tie shto gi ima vo shurupite kako shpric shto se.So nea golta po malku.Probajte ako nesakaat so nishto drugo.
Zencinja ve citam za casava i nie.nesakame pa mleko od sise pa si vikam so taa casa da probam .Kasicki rucka so lazicka.Sakav i za mlekoto da prasam od 6 meseci.li preminavte na drugo?Nie dosega pieme aptamil 1 ,Sega se.mislam na hipp da premineme 2 so.mislete ,iskustva ,koe e podobro od hipp imalo razlicni hipp
Да на 6м се преоѓа на 2ка,а зошто да го смениш ако го сака Аптамилот? Јас додека дојдам до Хуманава што ја сака сменив три млека и веќе не мењам, супер ми е, мада ние една кутија не ја јадеме ни пола за еден месец, ептен за кризни моменти ни е таа. Што знам, не би мењала, а за 2ка би сменила да, всушност сменив кога бебуш имаше 6м и 2 недели, до тогаш го дојадуваше кецот. Да прашам и овде, на бебуш му го сецнаа френуломот под јазиче, му се направи бела наслага и му мириса многу здивот, имате некое вакво неубаво искуство?
Би го сменила поради тоа што се јавила серија со влажно млеко и бебињата кскаат зелено од тие причини инаку и јас не би менувала храна туку така .
Мислам дека таа цела серија ја повлекоа, така рабрав, а и бројот беше познат, 535 мислам беше, не е страшно ама ако сакаш смени го.
E bas taa serija jas uste ja kupuvam kaj mene denes kupiv no od zegin a za serijata pa ne proveriv ako e pak.istata so da pravam da i ja vratam.li
Да, врати ја слободно, не знам зошто не е повлечена сеуште, си пробуваат среќата они, да не праат дупли работи.
Не, кажи им бебушките имаат зелена столица и ги боли меше. Јас така им кажувам и ми бараат од другата серија одма 171 мислам беше.
Ама ти не си во тек изгледа, сите ги враќаат, тоа е општо прифатен факт. Одиш во аптека кажуваш ова е млеко од утната серија дајте ми ок млеко. Мислам дури и отворените кутии ги враќаат. Не ќе даваш лошо млеко на бебето.
@AngelOfArh kako pominavte pri secenjeto na frenulomot pod jaziceto i kolku meseci e bebusot? I nas ne ceka isto pa da znam odprilika
На 7м, поминавме малце тешко. Дента ич не сакаше да јаде и го болеше многу, давав поише течности ама до мака и потечна еднолична кашичка, тиква имав дома, тоа јадеше и тоа пола количина. Ако цица давај да цица, ќе се смири, ако не гушкајте се многу.
Мајки, бебуш обично шири усте и чека вигантол, ама денес таман са капне, паф сорачето капката во око. Избришав со рака веднаш околу тоа, колку влезе внатре не знам. Мачку е црвено окцето околу и некако подзатворено, или јас паничам не знам. Може нешто да и биде или не би требало
Zencinja mometo na obrazite e zar crveno Merev temperatura vo gazeto 37.6 Znaci ne e od toa nekoj da ne znae nesto
Pa i ne e tolku zesko vnatre nego crveniloto kaj obrazite i e bas zesko samo na toa mesto a za zapcinja nema nisto nababreno so znam