Е кај нс е проблемот што не пие млеко, цица смо пред спиење и станува ноќе по 2-3 за цицање ама не циц којзнае колку, чисто само за да презаспие. А и јас веќе млеко јок Осмомартовски дечиња-инаетчиња
Крвната слика од денес е подобрена, леукоцитите се намалени на 12,6, но ЦРП е позитивно. Урина не собравме доволно за анализа. Дете е супер, температурата вчера максимум 37,6, а денес е цело време е стабилна. Педијатарот ни препиша сируп цефаклор, но се договоривме да не даваме доколку не крене повторно температура. Во понеделник на контрола. Фала ти што праша, а за советите најмногу.
Еве вчера на пример. Фаќа во штекер и и велам НЕ, НЕМОЈ. А таа се доближува со прсте до штекер ме гледа со насмевка и чека реакција. И така за мнофу работи што и се забранети ги прави со насмевка и те гледа во очи
Кој фактор за лице да земам за малиот? Бел е одма му се печат образите и носето а денес ќе одиме по сонце
majki za suva koza na lice sto mozam da mackam? i da ve prasam kade ima poveke izbor na lenti za kosa za malava mi treba.
Кере ми е жар црвена долу и кај препоните,ама буквално жар Приметувам и дека не ја боли воопшто Мачкам со маст и не се повлекува Од што би можело да е така???
@Mari* mamicke mozam samo da si nagadjam od sto moze da e crveniloto. Moe mislenje e ili od nekoe citrusno ovosje ili domatce ako jadela, a moze i od poveke zacineta hrana sepak samo moe mislenje e ili pak od pelenite. Sepak bi te sovetuvala da ja izmivas so kamilica i bez sapunce čisto samo kamilica. Koga bebuska mi bese taka crvena samo toa i go povlece crveniloto. Pozdravce za tebe i bebuska.
Патлиџан,цитруси и сол сеуште немам воведено Пелените ги користам веке подолго време незнам Ама жар е она не е нормално Бидено е црвенко и со кремче кога мачкав поминуваше а сега се влошува и за вас
Немам воведено ништо ново Бев денес,некоја габична инфекција ми рече и алергија Ми препиша некои две врсти маст па ќе видиме дали ќе има подобрување
@flower30 @tripce86 Среќен родендед на дечињата, да се здрави и живи а на вас мами среќен 8 Март и на сите мамички на форумот честит празник!!!
среќен празник, среќен роденден од денес надгледуваме друга тема ми беше драго што си помагавме на оваа тема. Поздрав мамички до сите !!
Ги земав тие од дм од нив ставам навечер и добри се покажаа, цела ноќ си спие бебуш и насабајле е сув. И големината бр.3 е доста подобар од канбебе.
На 7 м да не има скок во развој? За некој ден полниме 8. Ништо не сака да јаде само тоа што цица е и ептен ако го намолам да јаде нешто ептен малку...за кисело млеко цел ден би јадел и вода би пиел совет?