Заби растат. Се лачи повеќе плунка па сега се поголеми, ја голтаат, ја разводнува столицата и станува течна. Не е пролив. Само гледајте газето да е заштитено, да не се разрани. И растечено носе и црвени образи е знак дека растат заби, ако нема други симптоми.
Значи по цели ноќни сум будна божем да го покривам не сака и не сака...спие на страна и нонстоп се врти лево десно па незнам како би било со вреќичка..ваши искуства со непокривачи ко моево
Nie sme.isto..plus place vo son I stanuva na sekpi 15min.. me pukna.. sto eI rabotava neznam Плус како се справувате со нејадење... 7 месеци сме без оброк сме.. едвај 2-3лажици..за месец иоол треба да одам на работа
Јас се одкажав од покривање и почнав вреќа да му облекувам кога е поладно. Секундарно го клоца ќебето и мрмка. А јас цела покриена завиткана во ќебе го гледам него непокриен и се прашувам како не му студи.
И ние исто Сеуште немаме забче, по цела ноќ плаче се врти не сака ни во раце ни нишкање . Се надевам брзо ќе помине
А спиете ли на страна? Може да се сврти со вреќичката или не? Немам искуство со вреќичка па затоа прашувам за ако може да се заврти да барам некоја не многу дебела зошто кога има парно топло е многу...ама сега до грејна сезона ладничко богами...сабајле клима уклучив да загреам малце.
Имаме од вреќичките со нозе што се не оние баш вреќи во таква сигурно нема ни 5 мин да издржи. Се врти со нејзе нема проблем. Ќе му ја облекувам дури пуштат парно.
Лани немаше проблем, ама не се вртеше многу. Оваа година ќе видиме. Имам и јас и таква како шпикозни вреќичка и класична. Баш бечер ќе тестирам со класичната, дека потенка како ќе реагира зошто детево мое веќе ни 5 минути не лежи на грб. На страна или на стомак.
Од кај ти е таа со ногавички? Исто или е на страна или на меше? И тенка некоја нормална кај да најдам за проба за да не е огин скапа зошто ако не ја сака што ќе и правам
Ima vo loco kroko i vo Wenice so nogavicki, kako spikozni, debela e zimska. Nie od ragjanje do den denes sme so takva, samo pogolema kupuvame Site takvi so nogavici se zimski, tenki letni imas vo struzanka ubavi ama ne se za sega osven so nekoi debeli plisani pizami odozdola moze da pomine.
Конкретно таа што ја имам јас од хм е од лани купена. Имав мала, ја износе. Па на крај на сезона купив поголема таман за оваа зима. Бареммсе надевам, ќе видам кога ќе ја извадам. А тенката наследена ни е.
Еден совет Ваши искуства сеуште не одиме не паткаме само по дома со чорапче паткаме..Прашањето ми е дали купувате одма кондурчиња од кеги шус за проодување или меко патиче некое најк,адидас?
Јас од кеги не сум купила, нит имам намера. Толку ми се грди тие за "проодување", чудо едно Имам чевлички на геокс, патики адидас и чевлички со пуфки од ХМ. Планирам едни цицибан за зимото и уште едни адидас/најк бидејќи овие кај да се ќе омалат.
Ортопедот ми рече најдобро е бос/со чорапи да прооди, низ дома препорача ништо да нема на нозе. Јас облакам дупло чорапче, со онакви како топчиња одоздола, кога го шетам низ соби/стои по маси.. За надвор ништо немам, тоа што имав му омале, тоа што остана му е големо Кеги имам, големи му се многу. План ми е некои патичиња/чизмички да му земам, нешто топло и удобно, па тоа за надвор да е
Леле исто , тие кеги кога му ги ставив на ноџето со маж ми само се погледнавме колку се грди А и кожата катастрофа им е ај изглед да замариме. И броевите чудни. Дете мое 19ка носи а овие ептен големи му беа. Ортопедот прва препорака ни даде дома бос а за пропдување. патичиња што напред ќе бидат меки т.е лесно ќе се виткаат накај прстињатс а позади да е повисок ѓонот. Такви најк му купив.
Дали сте се соочиле со овој проблем? И совет ве молам 2дена на секое цицање или ќе цица па ќе гризне или ќе фати и на врвче ќе ме гризне силно Еве вечерва си легна без цицање 30мин.на неколку пати пробував и а го легнам гризаше директ боли ужасно плачев од болка...4 кеца има и двојка горе Ад не пие само на цице сме и сега како ќе биде незнам и да е фаза да не ми се одбие така ми е страв