Се надевам дека ќе успее да се прилагоди како што викаш. Кога му се спие не е расположен и само кенка, а како ќе го заспијат тоа стварно незнам
Ќе успеат. Ќе сфати дека не си тука и дека нема избор. И ќе јаде, и ќе пие и ќе спие. Се со ред ќе си тера. Само да си запазат точно време за се, нема да има проблем.
Мајки на малата и солзат очите и се прават гурдели и се лепат очињата кога спие и ставав капки ама како да не делуваат,од што може да е така?
Uf tesko imame 7 sisinja mleko na 3 casa i 1 obrok pie po 100 do 120 ml... Voveduvam i vtor obrok zelencuk ama tesko odi... Ke svikne galiba...
Bris zemi, mozw da e stafilokoka, ako e zeleno zolt sekretot.... Kapkite ne ti deluvale zavisno bakterijata. Zatoa sekogas prvo bris. Pocekaj nekoj den i napravi bris. Da se vidi sto i koj lek treba
Probaj vo kolica so vozenje i pusti muzika, i nekoja bluza tvoja nosena blisku do liceto da misli deka si ti po mirisot. Jas taka uspeav po sovet na moja braceda. Imas na net... Nie so ova zaspivame za 2 minuti... probaj
Он и на цице заспива со музика така да тоа веќе пробавме , во количка џабе е плаче...ама ова со блузата не ми текнало. Ајде баш тоа денес ќе го пробаме да видиме
Трет ден ненаспани. 12 и веќе почнав да плачам. Што од неспиење, што од мука за детево што тоа не спие, кашла се откорна. Вчера кај докторката бевме вика не му е ништо, заби вади, денес не можев да ја добијам да препорача нешто за кашлицава срце ме боли. Ако не утре на своја рака купувам. Нешто да препорачате? Почнав со чај од кромид ама еве денес не го сака. А и носево му се затнува мака мачам со носефрида не ми ни дава да му извлечам. Више не знам што да правам
Па еве се учиме полека успеаа да го заспијат 2 пати без цице па вајда ќе се научи, ќе видиме како ќе биде додека тргнам на работа. Во секој случај фала ти многууу
Не влечи ако е затнато, нема ништо да извадиш. Кромид исечен на парчиња до креветче, физиолошки раствор, и ако греете, обавезно навлажнувач.
Совет како да качеме килажа.. многу сме слаби. јадење зорле.. цица минимално, а ад не сака.. 11 плус сме
Мајки ,едново бебе два дена кенка цел ден , полудев веќе . Долни запчиња има веќе потпораснати, горни ли му растнат сега или што се дешава?
Види дали му се подуени горе. Ние без мака вадевме заби, само за горните два кеца беше малце кенкава. Големи се забите.
Moze li da mi kazete od kade nabavuvate proso heljda i amarant (nikogas ne sum. Probala) ,za bebeinjata... Dali korisrite od istovo.
Колку време обично ви траат настинките? Ние сме 9м и веќе 5ти ден бебе премногу кашла особено навечер. Крвна слика и црп се супер, педијатарот не ми дава ништо за пиење, освен да го мачкам со павле мелем и капки за нос, ама џабе е не можам да го слушам веќе премногу ми е жал. Вчера за чудо некое супер спиеше, денес пак иста песна, кивање, кашлање. Не знам веќе до колку е хумано да се остава бебе да се мачи. Башка и ја и мм се грипосавме, хорор сме по дома. Некој сируп на природна база има да ми препорачате?