Моето се потеше многу но пиеше капки Витамин Д по 2 , ортопедот намали на 1 и не се поти толку многу.Има врска и Витамин Д.Дали е недостаток или поголем внес од што треба.
Мислиш целосно да го потопиш? Јас не би, го бањав синко на 5 ипол месеци, ама главата не му ја потопував во вода.
Pomos majki na malata azeto i e mnnnn crveno duri krf i pusta na bisenje seee place se stega kakov mast ja odnesov vcera na lekar ne mi dade nis da ja ostavam po 5 min da i se susi kozata otvorena nikogas ne de pravese vake place kakov mast nes pomos
Нема ништо да му биде, дури добро е за имунитет ќе се прочисти од морската вода. Јас ти пишав дека не би нуркала бебенце оти исто ко тебе ми е страв, ама инаку верувам дека нема штета.
Најдобро е воопшто да не ги ставаме во дубак, затоа што и од краток период во него им се искривуваат нозете. Јас се двоумам уште дали да купам воопшто, или да го оставам како и досега, на земја. Па кога ќе биде способен сам, тогаш да почне и да лази, и да оди. Ортопедот Антоније е многу против дубаци, џампери и такви работи, баш го слушав во повеќе наврати. А според мене, тој е еден од најспремјите во земјава.
Мојава ич не седна во дубак, не ја ставив. Сама си почна да се исправа, одеше покрај комода сама до држење, на 1 год и 2 недели сама прооде. Ни еднаш не ја паткав. Јас сум мн против дубаци, џампери и паткање.