Пред да одиш пробај дали ќе пие адаптирано 2ка. Ако не сака да мислиш друга опција да не се враќаш на сред свадба.
А ако и дадам од хип 1ќе биде нешто? Зошто тоа ми е испробано? Ќе и треба само еднаш, пред спиење. Ќе ја надојам кај 18.30 и после кај 20.30-21.00 да и дадат. Јас секако кај 00.00 ќе си дојдам, може и порано зошто ич не можам да седам а да не ја мислам
Ништо нема да и биде, може само повеќе да побара, да не ја засити. Не се секирај, пицни се и уживај на свадба .
Poslednive nekolku dena sin mi se nafrli so nekoe crvenilo kako osip na edniot prepon si pomisliv deka e od mokrakata najverovatno ne veruvam da e od zesko celo leto nemavme nikako problem a peleni istite gi koristime od koga e roden na violeta, e sega primetiv deka kako crvenilo i osip ima i na edniot testis go mijam i go mackam so tecna pudra ako ne se smiri do Ponedenik go nosam na maticen, no do togas bi ve zamolila ako ima nekoja slicno iskustvo da mi pise
Ништо нема да и биде. Само да не е отворено повеќе од 3-4 недели. И ако не пиела одамна има шанси да не го сака.
И ние користевме кан бебе па после 3м користење ни се појави пеленски осип. Ние со судо крем само се исчистивме, друго ништо не ни помогна.
Мајки дали знаете кога им се стабилизираат очите на бебињата ние сме 10 месеци и приметувам дека со левото око гледа почесто навнатре а со другото си гледа право
Мајки дали некоја од вас има оградица за играње? Мојов многу сака да се исправа ама до сега го стававме на земја и на гарнитура, ама по препорака на ортопед требало да го ставаме само на земја. Се мислам сега да му земам од тие оградиците мада не знам колку ке седи дека е доста темпераментен, ама вчера бевме на кратко на гости имаа таква шарена од Џамбо плачеше за во неа, да му е дома сигурно ке плаче да го земам од неа
Ние имавме до 6м ама со разговор со педијатар рече дури до 3г не се превземало ништо и ќе се среди само по себе.
Fala Baby ke ja baram vaka bas mi e zal da go gledam vospaleno, celo leto pomina pekolni denovi se iscuvavme sega najde ova nesto
Што да дадам предвреме ? Гледам цело сабајле затнат нос и кива по 5 пати,ми е страв да не се настине Ја облеков убаво извадив мрсулчиња немаше многу и дадов млако чајче сега ќе и дадам да цуца лимон Давате нешто превреме кога ќе видите вака? Мм вчера вечерта ја оставил она заспала без ќебенце т.е се открила и смрзнала очигледно го карав до сега
Баткото скоро цела недела беше таков го носев и на лекар но освен синомарин спреј и физиолошки ништо не дадов. Скоро му помина. Ние се спремавме за ммр вакцината јас и одморот го земав но ништо сега не го носам ние страв. Што ќе го караш кај мене сите болни и од нив префати.
Ништо нема потреба да даваш. Само спрејче за нос. Остави го организмот да се бори сам. Од тоа подобро нема. И надвор на свеж воздух нон стоп,сега е прекрасно времето.
Nie imame taa i mnogu ja koristime. Super e. I koga sakam da srabotam po doma, dvajcata piknam vnatre i milina. Nie zemavme od plasticarska, 1000 den bese, ama bez topcinja.