Мајки, после колку време искачаат запчињата откако ќе потече малку непцето? Не е потечено многу ама гледам некоја промена. Колку трае ова плачење и чешање, енергијата ми е на нула и плус му се поклопи со петти скок?
Додека напукне жлебината да почне да боцка запчето. Околу две недели, зависи од бебе до бебе е различно. Моја беба доле извади две наеднаш, а горе 4 наеднаш. Само црвена и беше и многу ја чешаше. @Dikinzi јас ја имам на нуби чашката. Со дешки е од страна и си пие. Мада почна и од шишенце да пие. Исто од пластична чаша и давам да пие и од лажичка.
Zdravo vrsnici polni 9 meseci dojdov da pomrcam malku.Vo poslednava nedela dena ne vrzuvam 2 saati spienje noke veke glavata mi e pomatena so po nekoe kafe se odrzuvam vo zivot.Stanuva vo 3 i do 5 ipol sedime saka da igra ....Period li e sto li e veke neznam.
Дојдов да прашам за истово.... Станува мн често нокта и само со цицање презаспива.... Се што порано ја тешеше не чини веке и само се дерња а преку ден е ок.... Шта јој би.... Порано се дешаваше од 20 :00 до 7 сабајле со едно станување да е и тоа беше мн помала сега 9 полно и циркузк
Женска нашиов период трае 5 месеци веќе хаха. И мојов нова политика тера секоја вечер. Малку е подобра ситуацијата кога спие до мене, ама еве вчера пак еден саат беше буден и стануваше на секои два, а претходната недела спојуваше по 4-5 на мое огромно чудење. А има и нова практика, заспива накај 9 и спие 10 минути па се буди жив среќен и расположен па саат време не можеме да го легнеме после. И лази и седи во сон. Немам поима, не знам што да очекувам веќе. И кецот горе ќе му искача и веќе не знам што му е попрво..
Хаос и кај нас е. Веќе 3 месеци е “периодов”. Не може да поврзе да спие повеќе од 2 часа навечер. Се тешам дека се забите. Само се буди, се врти, немирно спие. Полудев. @Cherry333 и овој лази и седи во сон. Само го наоѓам седнат на газе и кенка
kaj nas do 4 nekade 5 mesec bese okej svrzyvase 4 do 5 saati i posle na sekoi 2.Pa dojde period na sekoi 2 saati i sega pred nekolku dena ne svrzuva ni 2 Saati i si sedi buden saka da igra.Jas otkako pocna mnogu da se budi go prefrliv do mene da spie zasto nemase sansi celo vreme da stanuvam.Veke neznam skok li e regresija li nekoja ili nesto treto ne ni citam poveke sto i kako me ocekuva poveke. Ke bide veselo koga ke se vratam na rabota .
Јана кај мојава ич не беа набабрени,некако наеднаш излегоа.. А можеби и не обрнав внимание дека не очекував толку рано. Дај глодалки изладени во фрижидер,помага колку толку. @Adams среќен роденден на синко
Има и скок на 9 месеци, 6ти скок. Ние сме во сред скок ама и јас веќе не ги пратам нешто посебно. Испаѓа дека бебе е во скок секое попладне кога е уморен и крај не му се фаќа. И која вечер ќе му текне. И секое менување пелена. Првиве неколку години се такви, ќе издржиме
@SanelaS @*malenavolena*87 Во 8ми месец има регресија која трае 6 недели значи вашите се во регресија плус ако е проследено со запче или некое друго ново достигнување е хорор. Кај нас тоа траеше од 8м до 11м Ти иде да се утепаш ама поминува тоа па ке дојде нешто друго
Леле и ние сме исто на секој час се буди навечер.. Денес полниме 9 месеци, изгледа и овај месец ќе биде тежок како минатиот,ама ќе издржиме ,јаки сме...
Дали некој ја има хранилката дали е добра? Или да ми препорачате некоја што ја користите до кај 3500ден.
Јас имам слична Луна мислам се викаше или грешка сум, оти излижано е името.Ама доста е слична со оваа, и мислам 3500ден ја плативме.
Јас ја имам супер е за цената и членки со поголеми деца ја испофалија, само некои членки пишаа дека тој пластичниот дел меѓу нозе било подобро да биде прикачен на послужавникот за машки деца ама ако ја сакаш оваа се вади тој дел.
Моево е 11 уште не покажува конкретно, само подава рака нешто ако сака да му се даде. Прашував на темата 12-24, ми рекоа ќе си научи, има време...
Па и мене некако рано ми е период од 7ми месец, а во апликацијава пишува ептен ко по книга. Кај можело бебе на 7 месеци бакнежи да дава и да покажува на себеси со прстот?!
Сте пишувале за чашки за бебушите. Јас оваа ја купив од ДМ околу 200ден беше. Ја купив така на тепка, не бев сигурна дали ќе пие и од неа. Ама пие. (Вода) Најважно ми е да не тече, бидејќи ја дрнка на сите страни. Еве ја. Како да ја натерам да пие сок? Купив секаков не бебешки, не 100% , денес рендав јаболко и го цедев не сакаше да смисли да го пие тоа. Чај знае на 24часа 400мл пие, се дави во него.