Доколку сама покажува знаци дека може, остави ја. Некои на 10 месеци одат, така да кога е спремно само ќе си каже.
Цуцаше до пред една недела. Му ја тргнав, навечер а му паднеше цуцлата и цвичеше и станував на секој саат да му ја дадам. И ме изнервира и 6 дена е без цуцла. Инаку може да беше од лигавење, се избгуби одма битно.
Провен пробиотикоѕ како го давате? Маж ми купил 8 кесички немало биогаја и не ни прашал со колку вода
https://www.encimenci.com.mk/rakavica-glodalka-rozeva-so-peperutki-baby-jem-900210 Ја има ли некој? Како сте задоволни?
Јас ја имам истата џабе парите Не дека се м огу ама беба кога дојде до потреба веке малечка и беше што знам.... Можда некому му завршила работа ама кај нас како играчка служи
I jas ja imam .dodeka i bese tocna na raceto nemozese ubavo daja fati da ja gloda a sea koa moze mala i e dzabe frleni pari za ova.poubavo nekoga dr glodalka zemete za tie pari
Dali crvenilo na bocnatoto mesto na vakcina e vo red ili ne ? I ako e normalno z akolku vreme pominuva ? Stavame lepenki na mestooto.
Локална реакција било тоа црвенило на местото на боцнатото... И кај моето бебе на третата ревакцина беше така и ми рекоа да ставам лепенки на 4 часа и се повлече.
I nie gi imame istite 2 rakavicki, nema vrska dzabe pari ce davas, nas ne ni zavrsi rabota oti e mnogu golemo toa napret i ne moze da go gloda onaka ja drze vo raka i si igra so nea.
Што се случува истото и јас сабајле се прашав мојата денес полни 11 влегува во 12ти деновиве е рсскенкана на максимум а нешто не и дадеш одма квичење нокта се буди по 20 пати и си кенка па презаспива ама не е тоа тоа.... Не ми беше детево вакво... Дека заби и пробиваат знам ама не се први предходно не беше волку раскенкавена за заби Душа а за јадење незз што да кажам еден оброк ги јаде како волк друг оброк неке да го гледа ми плука притоа може да се работи два пати за исто јадење не е дека нешто не сака него протестира на моменти така и дошло Во хранилка сака да седи 3 минути после станува и стои и така.... Јас дојдов да се пожалам
Јас да си ја пренесам позитивната енергија, бевме на ортопед се е во ред со син ми иако не се превртува И за дубалце прашав, докторот ми кажа дека не препорачува но не било проблем да го ставам (нормално не претерувам, го ставам на кратко, само кога треба да сработам нешто).
Мајки ептен испаничив. Синко цицаше и го ставив на подлога (1см материјал ко оние сложувалките), да измијам садови од појадокот. Одеднаш слушнав туп, истрчав го гледам се превртел на грпче (ова му е втор пат, уште го нема извежбано) и изгледа тупнал со тилотне заплаче... го кренав, му зборам и за кратко бљуцна поголема количина... Можно ли е толку да се повредил при вртење???
И пак може да тупне, но ќе научи да се чува и ќе се кочи кога ќе се врти за да не се удри. Без гајле, ќе тупнува и кога ќе учи да ползи, да седи, да стои. Само не паничи пред него, повеќе така ќе се исплаши.
Па поарен да речам. Се нервира тоа секако, навечер почесто се буди, ама си сака тренингче, го осеќам, а и јас, бидејќи ќе ме стегне срце од нервирање вака. Мислам дека температурата не му беше само од забите, туку од нас ако го имаше фатено вирус-корона. Ама помина за среќа, па не знам што да речам веќе... Важно е добар, нема температура, ама не јаде како минатите дена, таман се разјаде, по 200 гр каша јадеше, сега пак послабо Сигурно од забите е ова. Фала шо се сети