Дали некоја мајка има купено мали колички играчки? Син ми сака да си вози со рачињата, по дома го вози даљинското, влажните и се што ќе најде и вика брм брм. Би сакала да му купам убава количка која би можел да ја вози, само не знам од каде.
Го мачкам да, со Веледа крема 50 фактор, шетаме до кај 11h, па после дремката пак и страв ми е да не изгори. Дланките веќе му се исончани, потемен тен има како мене. Од било каде, било каква количка. Моево многу ги вози сите што ги има. Багери, камиони, мали и големи колички, со сите си игра. @emits @eta Ќе ја тагнам @MilaSs12 и таа имаше иста мака и сега му дава некое сирупче на детето и почна да јаде, само не знам од која возраст може. Инаку, може да се проба и со Бевиплекс би требало да отвори апетит. @emits 280гр на 9 месеци е супер напредок.
Не е запек него се навикнуваат цревцата на поцврста храна. Кога почна со пробување вкус често се дршаваше и како ситни топчиња две три само да искака. Па друг ден како на голем. Давај и пробиотик ти конзумирај нешто компоти од сливи и водичка почни да и даваш ке и ја омекне столицата. Може месец и пол кај моето се така со столицата беше. Сега не е течна како само на млеко кога беше него е кашеста баш
Женски до коха се дава пробиотик? И дали секој ден? Бебе е 8 месеци и уште му давам секој ден, денес купував за него и за мене витамини и некако многу пари во исто време ни снемуе. Дали само Д3 е доволно? Тоа му давам Д3 и пробиотик секој ден
Сега престанав да му давам, 5++, педијатар ми кажа кога ќе почнеме со каши да не давам веќе. Продолжив со Д3 и Омега.
Уште го доиш?ако е на адаптирано не тррба си има млекото бар така педијатаров ми кажа валда сите адаптирани имаат За д3 прашај дали уште треба
Да, го дојам. Ама јаде кашички од 5 месеци....епа може уште ова да го дотрошам и да престанам. И јогурт пие и кефир и к.млеко....
И јас давам пробиотик уште 9+ сме и Д3 и омега... Да го дотрошам а имам сигурно усте за два месеци таман до 1година планирам.. И до сега незнам дали е до тоа али ни со течна столица ни пак со запек сме се соочиле. Давам dr. Wolz
Мајки да ве прашам.Каде можам да најдам бебешки сандали оргинал за синчето? Сега почнува да проодува.