Дали горните единици кога искачаат има мал раздељак и до кога е така? Имам у ф-ја од на маж ми страната со раздељак горе и сеа се нафурав
На син ми му избија горните два кеца исто со раздељак. Никој немаме раздељак во фамилија, по логика на мм кога ќе избиеле двојките ќе ги истуркале кецовите еден до друг ај да видиме...
@Milkiway @lemon8ejt и на мојава се со раздељак баш пишав пред некој ден јас се мислев дека е од што цица палец пред и во спиење ако не цицаат вашите барем да се утешам дека не е до тоа хаха ајде бе млечни се овие не е толку страшно
На мојот син исто единиците се разделени ама смука цуцла, јас мислев е од тоа, инаку излезени се и двојките и не ги избуткаа единиците.
Ама се утешив.... го дојам, ама не цица цуцла ни палец...абе апла се глеа размак да не се праам луда едната двојка е излезена другата пробива...ај уше тоа ми е надеж. Ако не, коа се праи тој зафатот?
И нас ни се разделдни, мајка ми има такви и готово се опседнав не сакам бебе да има разделени. Се тешам дека се млечни и дека ќе се сменат, ако не има стоматолошки интервенци за понатака
Што користите против комарци и дали палите аутан апаратче во собата кај што спие бебе. Моето бебе е полни 10 месеци тера накај 11.
Која подлога за играње е попрактична, на ролање или хармоника? Пишува дека се од ист материјал, иста големина, иста цена но дебелина за жал не пишува.
Јас имам од локо кроко како ролна, ок е ама не е многу квалитетна по некој период пука за ова како хармоника не знам, од каде ги гледаш ти?
Не сум во Македонија. Сакав од таму да си порачам да ми пратат но ги најдов овие и со цените се горе-доле исти па решив од овде да земам. Најверојатно хармониката ќе ја земам.
Колкав е прозорот на будност кај 6++ возраст?.Нешто ми се бунтува за спиење на 3ч.Не сака во раци,се тегне а само при успивање успевам да подметнам цице И може ли одприлика распоред на кашички и млекце на таа возраст( бидејќи ние сме без ред)
2,5-3h. Пред спиење тераше и до 3,5h. Еден оброк (каша) има, а млекото му е 3×150мл и 2×180мл. Сега е 6++++, пред некој ден му се зголеми прозорецот на будност на 3h, а пред спиење на 4h. За некој ден почнувам со ручек и ќе му се земени едно млеко од 150мл.