Се рефундираат исто како клексани во фонд се носат документи ама што како незнам и јас ги ставав ама не рефундирав
6 месеци и недела дена е старо, ама пукнав еве денес сум како зомби. Така се врти и на стомак во спиење и се буди. Синоќа до 1 нишкав ај после заспа цврсто за во 3 пак да се разбуди и до 5 и пол така маки мачев. Како бебче од 1 месец ко беше Абе златно беше пред еден месец еднаш ми се будеше навечер.
Да совирај сила исто бешеи кај нас ќе потрае некое време со ова трмпо ете мојов тек после месец почна еден денн е добар со спиење следен хорор Се надевам брзо ќе се среди инаку уште учи како да се врати од стомак на грб и затоа ми се буди
Здраво генерацијо како сте ? Имам прашање.. малата ми е за 11 дена 11 месеци ,ама како да ми стагнира со килажа... Е сега мислам дека веќе не и е убаво со кашичкиве ,од нашето скока да јаде па сакав да прашам од кога почнувате со давање од нашите јадења ? Со зачини ,свинско пилешко итн ?
Леле ете почнуваме и вечерва исто...... Чаре кажувајте може да му е жешко па не може да спие добро не знам ама не сакам и вечерва да дежурам...
Периоди...издржи. Може да потрае може и ке престане за брзо. Никој точно незнае да каже. И тие си имаат мака...така се тешам.
И моето така прави веќе 2недели. А плус и заби вадеше, цела ноќ плачење, плус висока температура,зомби 4 дена можи спиев само по 3-4.часа со прекини. Среќа излегоа забите. Па барем нема плачки и температура.
Моето за 6 дена прави 11 месеци, веќе некое време сум опуштена со давање да проба од се, не давам лешници, бадеми, ореви, чоколади, паштети, грицки ама се што е ручек му давам да проба, кај нас сака само да проба ама не се најдува да знам дека ќе седне и ќе се најаде ќе му давам се што јадеме ние само нема да ставам толку зачини. Ич не се мисли ако јавува интерес и мислиш дека ќе се најаде само олабави со зачини, секој може отпосле да си зачини по желба.
Мамички бебево утре праи 7 месеци , едвај се заспиваме овие две недели со пиштење со вриштење , ама вечерва заспа во 10 саат и од тогаш 4 пати се преврте на меше , ја ја враќам назад ми се буди , убаво ја мести главата ама мене страв ми е еве уште да заспијам , несака на грб да лежи .... некако ми е многу мала да ја оставам ноќе на стомак , другиве деца мирно спиеле после година ако не и покасно почнувале на стомак да спијат.... да дежурам денес или нема гајле
Моето моментално се превртува на меше, ама не продолжува да спие него се крева нагоре и се буди. Ќе полудам готово.. Иначе ако може да ја крева главата остави ја нека спие на меше.
Ја крева главата , се превртува , седи , ,лази , склекови прави ..... ама некако страв ме фати со спиењево на стомак и седам до неа нема ни 3 минути како ја вратив на грбче , она пак си се сврте на стомак .... некако сон не ми иде
Гледај само главчето дали само си ги врти на страна а, сигурна сум дека го врти. Штом само си се врти остави го не го враќај назад.
И како спиеше? Моето никако, јас сум како зомби и денес, си нишкав до 1 после во 2:30 се разбуди пак во седиште да нишкам до 3, во 5 ми се разбуди за млеко и пак нишкање до 5:30 и во 6:30 станавме..
Јас седев до 3 и ја гледав , морав да видам како се мести , на стомак си спиеше преубаво. Инаку она од 2 месеци спие цела ноќ не се буди до сабајле ама затоа успивањето ни е многу мачно овие последни неколку недели многу плаче се тегне несака ни млеко навечер и преку ден многу малку спие ... знам дека е период и дека ќе помине ама пак мора малку да си се пожалам
@BabyD0ll и мојата е иста последната недела по цела ноќ се буди. Успивањето исто ни е со нишкање до безкрај и пак од почеток кога ќе ја ставам во креветче. Исто се врти на меше и ќе ја подигне главата и се расонува почнува да си пее Иначе сме 7+++ влеговме во 6ти скок а и мислам дека има регресија во спиењето и така си се тешам дека побрзо ќе помине и дека нема и брат и да го фати истото оти тогаш не знам што ќе правам
Јас моето го оставам Кога го враќав на грб ми се будеше и плачеше @BabyD0ll твоето кога се врти на стомаче ја крева главата зАшо незнае како да ја соипти и да ја намести, вака ќе биде уште неколку ноќи после ќе си се научи
Син ми прв пат се сврти на стомак на неполни 3м и тоа ноќта сабајле кога станав спиеше на меше смо што раката беше под него за две недели го усоврши и тоа раката да ди ја вади така да од 3 и пол месеци спие само на меше. А 7м не е малечко веќе голем дел од рефлексите му се развиени.