Нормално е. Еве го 10+++ сега ме држи за нога и така одам, седнам ли да јадам ммм ми прави. Ако не ме гледа на видик вика мама мама
Zdravo mamicki nie sme 8++ pocnavme da odime vo gradinka i normalno eve so zatnato nose sme i na antibiotik no maticniot preporaca da mu davam i probiotik jas do sega nemam davano probiotik se sto mu davam e cajce od bekutan i d3 kapki ajde ke ve zamolam dajte mi sovet od koj probiotik da zemam zatoa sto doktorot ne ni kaza od koj da kupam...
Диастоп(Алкалоид), Ваја или Линекс(јас ги користам Линекс) само немој биогаја ем се скапи ем има доста не задоволни.
Денес правиме 8 месеци, оваа недела ептен е плачка дури и плачот како поинаков е пискав и многу гласен, како расти се менува нормално е ова? За заспивање очиињата и се затвараат но не се предава писка гласно, исто ако игра со некој предмет што не е играчка јас и го земсм таа едвај се смирува после тоа, нормслно е мајки ова се плашам? Почна да се плаши и плачи од капење, а до пред некое време уживаше
И ние сме 8+ и буквално исто се понаша, плаче за се и сешто, може и не е одморен дека почна да спие кратко а заспивањето е хорор, навечер се буди по 100 пати и се презаспиваме ова со 6тиов скок е катастрофа
Има ли нешто што може да ја намали болката кога излегуваат запчиња Девојчето вчера и денес е многуу нервозно и плаче без никаква причина едвај ја смирувам. Никако не и погодено ниту во раци ниту на земја за се се плаче до зајдување веќе незнам што да правам. Навечер не спие, се сме во раци со плачки од неа и брат и не може да спие и он почне да плаче и не знам кој попрво да го смирувам А и пред крај на шести скок сме и не знам веќе од што се плачките и не спиење
Не сум имала потреба до сега, но како што пиша членката за парацетамолот.....другарка моја исто даваше парацетамол на малата кога вадеше заби, ист опис како твојот. Побрзо да помине.
Ima vo apteka lance za vrat kilibar sevika okolu 1400den so toa nema da ina temperatura I mu pomaga da mu.izlezat polesno zabcinjata
Ако нема температура јас не би давала сируп. Подобро мачкај и ги непцата со сируп. Јас го чувам во фрижидер и многу и помага така.