1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети и искуства од мајки за деца на возраст од 5 до 9 години

Дискусија во 'Дете' започната од marchi-cool, 15 декември 2018.

1. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.133
    Допаѓања:
    25.988
    Јас мислам дека е генетски. Ако вие немате густи коси џабе кратењето. Порано знаеа женските на кратко да ги пишаат демек густу коси да имале, па пак сега ништо.
    Моите се женски, јас и мм имаме густи коси посебно јас ама за сега бар девојкиве немаат, се надевам дека ќе им згусне. Свеки и золва имаат многу ретка, аман нека се на мене на крај

На lackygirl и JoyJoy им се допаѓа ова.
  2. elenaklasik

elenaklasik Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.907
    Допаѓања:
    12.060
    Имаме со маж ми средно густи коси, ама изгледа моево на дедо му е метнато :smirk:
    Ќе го шишкам со машинка следниве пати.
    Еве на сестра ми децава, ко мали едниот имаше поретко косе, сега тројцата се со погусти коси, кога поминуваш со рака по глава се осеќа меко погусто.
    А сестра ми не дека нешто е со густа коса, не. Зет ми исто така, нема ни коса тој.

На JoyJoy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.705
    Допаѓања:
    109.324
    Се згуснуваат, влакното окрутува... Јас да е маж ми за и двајцата би им пуштила косиче, ама нејќе да чуе. На бебе му потемне од шишање некако, не знам, не е веќе толку многу бело како што беше, сега е светло ама не е бело.

На JoyJoy и elenaklasik им се допаѓа ова.
  4. MilaSs12

MilaSs12 Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    8.861
    Допаѓања:
    18.722
    Само да ти кажам дека машинка ништо нема да згусне. Косата ке е поостра и ке делува густа, ама реално нема да ја згусне.

Фамилијарно имаме многу густи коси а никогаш никој не бил шишан со машинка. Зборам баби дедовци, никој ни ќелав не е, ниту со ретка коса.
    Од страна на маж ми се со поретка коса. Синко само во косата е на мене.

На elenaklasik и JoyJoy им се допаѓа ова.