Сваќе гушки за зетко.Ќе помине со гелче го мачкај и морковче ако јаде нека грицка. Ние одамна ги извадивме ама мака се.
Супер мајка нека излагаат.Мојов се лигави ептен дури незнам дали е нормално ама не приметувам дека е отечено.Којзнае и кај нас со колкави маки ќе излезат.
Ма освен што е агресивен друго е добар до сега. Пу пу. Он многу јаде ореви лешници и бадем плус моркови.
Мајки ми треба совет син ми е 2г и 1м но премногу лошо му мириса здивот Редовно миеме забчиња незнам зошто така со керка ми овој проблем го немав Значи многу многу лошо Дали е можно од млекото да е..?
И на мојот му мириса, носен е на лекар здрав е се е ок со грлото ама он дека си има алергии па ппстојано му се слева шлајм позади и претпоставувам од тоа е
1 месец не помина како тргна во градинка, закачи гаден вирус. Ај што завршивме на антибиотици и со темератури сега имам друга мака. Му искочија афти од вирусот не става ништо во уста. Газето од Алмацинот партали. Проливче. Значи пеше про лајф и бекомплекс ама џабе. Купив Судокрем не ми изгледа подобрено. А и се жали 1 месец кај коленото боли нога боли нога. Any advice??? Се ми е добредојдено ќе пукнам. Што да земам за афти, за подпарено газе и што тоа боли нога значи. Дали е линија на помал отпор од кога тргна во градинка? Има 2г и 5м
Џинџира алба за газето, метиленско плаво за афтите, а тоа што боли нога - може да има излив во колкче/колено - тоа ортопед со ехо ќе го потврди, а знае да се јави од вируси, некогаш и кај гнојни ангини предизвикани од стрептокока.
Дури понеделник к.с може да направиме ама секако матичниот нема да сака да ни даде антибиотик ќе рече ништо му не е нашиот матичен е малку германска школа.
зелени мрсули некад и ништо не значат освен зелени мрсули. посебно ако сте шетале периодов еден ветер и одма менуваат боја од 'чистиот воздух '