Па и тој до сега не ги чепнал сега ги тегне мислам дека ќе си ги откорни или си ги чеша. Не сум видела до сега не сум го однесла на педијатар за уши. Баш ќе видам утре
Нашиот педијатар од бебе на систематски прегледи му ги проверуваше и ушите. Ама сум била и за мене па знам каде пипаат за да проверат дали е болка во уво. Големи се шансите да се заби, и синко ке ги откорнеше.
Нашиот педијатар никогаш му ги проверуваше ушите со тоа што се гледа во нив . Ама не му ги пипкал. Во 10 ќе го носам баш да видам. Најверојатно се забите.
Здраво мајки на девојчиња! Малку сум загрижена. Девојчето ми е 2 години и 8 месеци, моментално настината со затнато носе и кива. Забележав на гакичките некоја чудна боја нешто како жолто-зелено и се исплашив. Дали некој се соочил со ова? Дали е можно од што е преладена?
Зарем е можно да вади петки и да е волку нервозна!? Денски ништо не е погодено. Навечер стандарди не спие
@MilaSs12 бев на доктор го прегледа и го напипка на ушите никаков знак на воспаление . Чисти како солза. Значи од 5те е. @srekice да можно е. Јас се чудев па најдов шанса да му провррам видов сите четири 5 дека му растат... нервозен трга уши , каса.. неможам да му погодам ништо а навечер го слушам си цимолка во сон. Душички
@NewMama Е исто. Во сон квичка душа. Станува и по пет пати ноќе. Денски е кенкава, нервозна. Дури и надвор е чудна. Несака да шета. До сега не правела проблем. Со јадење намали. Сака да каса да . На допир осекам тврдо кај петките. Ама неможам убаво да осетам,отиде прстот
Каква кашлица,продуктивна или сува? за сува на природна база Хербион сируп за ублажување на кашлицата и помогна на мојава многу,од 1 година натака може да се користи а за шлајмови лој од гуска одма ги истерува
Мајки што пиете за настинка и вирус додека доите ? После малово еве и мене ме гребе грло, поткашлувам, глава ме боли а сега и нос ми тече. На малата давам хербион сируп и листам носе со спреј. Незнам што се случува, глава не кренавме од настинки и вируси ...
За кашлицата можеш Алпенкрафт сируп, дозволен е во бременост, па од таму сигурно и при доење. Онака за настинката Парацетамол и земи Негро бонбони, неверојатно помагаат за грло.
Од денес официјално ќе се дружиме во оваа тема си помислувам кога ли поминаа две години повелете на торта