@Annath најверојатно за да прави пари. За што друго би можел да кажува дека секое дете има аутизам ?? Гледав вебинари негови значи по неговото и јас имам аутизам. Апослутно наведува симптоми што ги имаме сите. Човекот или е опседнат или сака пари да прави...
Здраво мајки. Дали некоја од вас со поголемо детенце може да ми каже кога ке заврши фазата на прашања? Да очекувам ли повеќе прашања во иднина? За сенешто ме прашува мама зошто ова зошто она зошто вака зошто така и чека одговор ама со цели реченици, не бива два збора да му кажам. Вчера кај свекрва ми бевме и чекавме моите родители да дојдат на гости, речиси 2 часа ме прашуваше кој ке дојде кога и зошто.
Не завршува. Штотуку почнало кај вас. Од сега па натака така ќе биде се додека не се осамостои, не созрее, не порасне. Така растат деца.
Љубопитност знам ама прашања толку многу, не стигнувам да довршам тој ново прашање има. До сега не зборуваше па сега ми е шок ова зошто зошто зошто.
Мајки некој уште да ви де будат деца? Не. Будење да седат ама немирно спиење, кенка бара млекл во сонот
Мислам по 5мл два пати на ден беше. За спречување симптоми на настинка. Лично за мене сум ги пиела кога сум имала печење и чешање во пределот на уво-грло-нос и се покажаа ефикасни
Ти Благодарам, јас до сега не сум дала, ни на едното, ни на другото. Од вторникот почнаа со густи жолто-зелени мрсули, чистам по цел ден, големото дува ама малото не. Во саботата исто така за прв пат им дадов Виранто, ама за жал дека касно го дадов после 5 дена, ефект нема. А малото стално по некој ден од мрсулите почнува да кашла влажно, и да грчи во градите. Веќе ми е доста од ихналации , и триста глупости. Ако спречува појава на мрсули, ќе спречи да се симнат и доле. Докторката ми рече по пола лажиче на ден, ама прво сакав да прочитам ваше мислење. Фала многу
Женски, тие што имате Носко, ќе може ли да пуштите слика како го ставате во правосмукалката, после треба да ми стаса, па да си бидам спремна.
Ќе се вмешам во муабетов не прозвана, ама зошто не го чистиш со физиолошки и шприц им поздраво им поефикасно. Ако ти е прв пат,нормално е да ти е страв ама еднаш дур пробаш после ќе сфатиш дека е прелесно и поубаво од ноското