2 месеци подоцна, дојдов само за да се демантирам. Има една маица со спајдрмен и сака да ја носи за спиење, јадење, градинка, шетање, играње... И да, ич не е мој стил Отидов да барам маици со спајдрмен
Исто. Истово го коментирав до сеа скоро. Кога еве ја почна и таа со желби. Маичка не смее да има никаква шара или апликација, мора да е еднобојна скроз обична за да ја облече без проблем и само такви носи, а такви најмалце имам. Излеа фазава никого не прескока..
Завчера се фати у Синсеј за едни тренерки со Спајдрмен кај дебели па и грди... Сака да носи костим Спајдрмен по долги и горе и доле на 45 степени не му било топло... Него дајте идеа кај да најдам за мене и татко му маици со Спајдрмен за роденден да сме комплет. Мене додуша може ќе ме збере од детско поголемо бројче. Ако види некој негде да пише!
Фино вака, да знаеме што нè чека. Ако не најдете готови, можеби може да ви испринтаат, како да видов во Ист Гејт штанд со преси за лепење слики на маици.
Фазава јас, јас јас сама, кога поминува? Веќе година дена не држи. Стануваме наутро и веднаш почнува, дај четка сама мијам заби, сама чешлам, сама облекувам, сама крем, парфем. Ако гибнам тешко мене од ново се прави за сама. Патиките дури не ги намести лепенките одлепи залепи, јазикот може ручек во градинка да дадат. Дури сама мочка кака и едвај успевам да избришам. Сама и тоа прави. Вака ќе речеш ако остави ја ама нервира. Чекам ко будала да се среди. И палавштиниве до кога на најјако? Немаат крај. Ништо буквално не ја интересира ни играчка, ни телефон, ни телевизор. На сила некогаш и пуштам, ќе го најдам Тел зад некој кревет да пее, таа качена на кујна или маса прави нешто што јас треба да правам. Фрла и бере ѓубре, сака салата да дроби со нож, таа да вади и става од фрижидер... Турива сок, вода, леле крај нема. И зборување... Леле како жирафата Жижи од Биби и Боби е. Сако нешто зборува, кажува и прашува. Еве ја болна со тт и не застанува. И многу фантазира. Си зборува со деца, ги кара и казнува како во градинка. Имитира се. Се изнакукав... Знам ќе помине фаза е, ама некако долго ми се гледа. Синко беше ист брборко, сега 3 збора не разменува. Ако најдовте некој решение за нешто пишете
И синко има такви моменти. Сака користи вистински нож ножици, играчки да не види. Садопер имаш? Синко го обожава и може да испијам кафе додека му се сварат рацете. Облекување сам му помина, сега не е фокусиран на тоа. Опсесија му се клучеви од кола. Оригинал!!! И си носи оргинал клучеви од колите на дедовци. Фантазира за некое бебе, го кара учи како треба како не. Нејсе, не сум веќе за во темава. Синко наполни 3.
Никако. Цела година трае 'фазава'. Буквално се јадеше, голем е физички, има килажа од порано и со тие 3 јадења во круг ја одржуваме. месо коа ќе види во било која варијанта праи фаца на згрозеност и бара да се тргне, за грашак во сред маркет почна да вика 'тгни тоа не јадам гашак, никако', риба јадеше нејќе да ја види.. во градинка има фрлено ужина во канта за ѓубре. Железото му падна на 2ка, на глава стоев да го качам, аронии, сладолед со боровници, замаскиран спањак во сок од јаболко. Полудевме . Во градинка му даваат само сув леб и краставици зошто знаат дека само тоа јаде. За друго уста не отвара, а х2 е поголем од сите др деца во група. Стар педијатар ми кажа дека дури после 4 ќе почне се да јаде пак.
Купачи женски од каде да купам ? За 2 години...во Ваикики бев ама не ми се бендисаа..можи и онлајн да порачам.
Мајки ќе ве замолам за совет. Два дена сме со пролив течни столици и три пати поврати , температура нема, апетит нула. Вчера кога стана од попладневна дремка и ае појавија вакви пликови на стомакот , до вечерта се повлекоа скоро но утрово кога стана пак целата дури и на нозете има. Немам дадено ништо посебно да јаде , дали е можно да е некаков убод од нешто, некоја алергија или од вирусот.
Да потврдам за странава, земав неколку пара купачи за ќерката, одлични се, топло ја препорачувам. Купив и едни од Ваикики, не сум многу на мерак од материјалот, а вообичаено се купувам од таму, ама еве за купачиве не сум воодушевена.
Уртикарија 100%.Јас ја поминав возрасна многу тешко, со инекции, терапија по шема,скоро месец дена се мачев.Веднаш на лекар
Исто сме и мене баш ми е сладок...дури и почна да си реди ствари по боја и големина на пример црвени колички на едно место плави на друго...штипките исто по боја (една му стои на маса па помини замини кога ќе ја види ја мести...спремање за надвор исто ритуали па да се прснеме па да затвори он капачката па клуч он да пушти во ташната итн итн
И Лелее јас до некаде се присетувам со братучедите кои се помали 10 и 14 години од мене.. машкото на роденден во снежна зима сандали носеше
Докторската ни да Докторката ни даде сируп zyrtec еднаш дневно . И ги снема пред да и дадам сируп. Сепак и дадов и еве ја денеска е чиста нема ништо.
Јас од кидс бокс Битола зедов со наметка. Убави се брзо се сушат. Тие се исцело, а само гаќички зедов од Дизни исто Битола.
Дете од братучетка оди со гумени чизми сред лето, нема шанси да го натераш да ги соблече. И на плажа и на шетање ги носи. Најудобни му биле
Сируп Апетито. Или ако пие млеко можи и прашак Б комплекс од Зегин, како какао е да имаш додадено во млекото. Тие сум ги пробала и имале подобрување.