Marnys protect junior ампули од зегин. 100% проверено. Од првата ампула, видов ефект. Матична млеч, прополис и 12 витамини е составот.
Здраво,мајки дали некој има слично искуство, детенце 4 години два три дена се жали на силно боцкање на грб и мешето плачи силно,нема никаков осип ништо,бевме и на лекар и на кожно нема ништо да е како алергија,само на лице му излезе нешто како црвено но нема реакција на тоа,дали може да бидат некој паразити или глисти во организмот па да му ствараат ваква реакција,утре ќе правиме брис на какето...
На мојата и беа такви зимата, пожолтеа, се излупија и и паднаа и и никнаа нови. На двете нози на сите скоро прсти. Ја носев на дерматолог ми кажа дека не е инфекција и дека ништо нема потреба да ставам. Дека ќе и паднат и ќе и изникнат нови поубави И точно така испадна. А од што и зошто така сеуште не дознав.....
Можда од ова. Или пак нормален процес на ноктот, дури да порасне поубав. Јас ќе прашам по телефон, ако можат преку опис да сфатат, ептен ми е мачно да го носам ама ако морам и тоа. За колку време се сменаа?
Па отприлика може после месец дена откако ги видов пожолтени и испукани, сами си паднаа и никнаа нови. Не верувам дека е нормален процес на ноктот, за син ми не се случило такво нешто... Е сега јас си помислив да не е и од антибиотик, таа пиеше антибиотик тогаш и после нецел месец од испиениот антибиотик и се излушија ноктите....кој знае, моја претппставка
Не му е доотворено или? Прашај си педијатар, инаку мислам што порано тоа подобро, мислам да не фати накај школска возраст. Како треба да изгледа отворено куре? Јас по малу на секое капење пробувам, ама не дава. @Kate Rina 93 малата е во период на пискање? Мојов ептен писка, за плодов се мислам да не има нешто гајле ова пискањево..
Да се вади целата главичка или да се гледа? ( не знам поинаку да прашам ) Јас кога отварам му пуштам крвче од надворешната страна. Не го боли
До 6 години. Ама што побрзо се отвори тоа подобро за да биде безболно и да се одржува подобра хигиена