Прашај стручно лице ама мислам дека е можно. На другарка ќерката така се триеше, доктор и рекол дека е баш тоа што мислиш и да не ја кара, да ја остави. Ја имам видено малата како го прави тоа, уште помала беше од твојата тогаш.
Не Барем е подобра нема седење по саат/два будни. Се биди бара не знае шо бара ама барем презаспива. Кај вас како е?
Од оваа причина се плашам да родам второ. Малото ти спие? Мислам дека далеку сме од врзување на цела ноќ.
После колку дена од стомачен вирус давате нормална храна?? Во петокот беа последните симптоми цел ден креваше темп до 39 на 6 саати и во саботата ништо немаше, во неделата испи пола чаша баланс и му се јави кашеста столица, од тогаш уште е на строга диета, еве два дена е со нормална столица, апетит има ама не се заситува од оваа храна незнам кога да почнам да му давам по малку од тоа шо си јадеше. Не дека јадеше кизнај шо ама ми бара смоки, тост со кашкавал и лепче со јајце тоа му се јади овие дена..
Јас мислам дека е инфекција некоа мала , консултирај се со матичен за да и земиш соодветно кремче. Штом има исцедок сигурно и од тоа и е чешањето , како кај нас кандида кога ќе ни се јаве.
Твојов случај е стварно реткост, јас не ни познавам некој, така да многу се мали шансите и второто да испадне неспијач
Знае да прoќенка ама си прoдoлжува самo. Пoдoбрo е oд дада. Сега малава фати шема oд какo нема памперс демек се и се мoча па бара цртани вo 3 сабаjле.
Здраво мамас Прееска за малку син ми ке се заклучеше во бањата а однадвор неможе да се отклучи (убаво шо не се деси ) Шо да превземам во врска со ова?.? Да сменам клучалка, брава или нешто др???
Маjки на деца без памперс, веќе не нoсиме пелени, па ме интересира дали им ставате бoди или oбични пoдмаици?