Оставете ја кај играчките или некое достапно место, ако е возможно невклучена нормално може постепено ќе се опушти да ја фати.... Др идеа немам
Исти сме еден страв со има со машинката тоа 10 мин шо го стрижиме пишти вришти ставам слушалки и го држам. Му ја дадов враце нема шанси да ја допри.
Мајкички што ке ставете на вашите деца под елка од Дедо мраз , дајте некоја идеја за оваа возраст ..?
А зашто не пробате си ножички и син ми се плашеше на година ипол го однесовме на бербер и човекот го шишање со ножички, нареден пат почна со ножички и го праша дали може малку со машинка и сам дозволи а дома бегаше од нејзе од тогаш не прави проблем воопшто
Малата редовно оди во градинка каде што јаде се и не одбива храна,2,5 години е, пред две недели фати сипаница и откако е дома освен чоколино или друго благо не сака ништо да касне. Пробав да ја изгладнам џабе, плаче само што ќе види дека и спремам јадење.Некој да имал вакво искуство? Среќна Нова
Здраво на сите.Да ве замолам да ми дадете предлог што да купам поклон за именден за дете 4ипол години.
Јас имам носено козметика некоја, пижами, играчка. Само не многу скапо до кај 500-600 денари. Има и интересни сетови од просветно дело според возраста.
На мојата и никнаа 2 по 2 ,искрено и не осетивме, додека еден ден не ги приметив,мислам дека се поголеми и полесно ги вадат забите,23 месеци е.
Како давате месо, дали го јадат џвака еден сат и плука, сега зедов го изблендирав и со ориз, пак исто така ми прај ми плука, искинав живци по еден сат да го ранам.Исто така многу убо е направено, меко е се дели.
Zdravo majki. Sakav da prasam dali ima nekoj virus kaj decava sto mnogu boli stomakot. Moeto e 2 godini od sabajle se zali na stomakot go facaat grcevi i povrati nekolku pati noseno e na pedijatar vika deka e od virusot no jas mislam da ne e i drugo mozda slepo crevo Vi blagodaram
Мајки давајте совет како да го подобриме апетитот. 2 години и 10 месеци сме и многу голем нејадач е ќерка ми. Освен пржени компирчиња , чоколино , бисквити и млеко, овошје јаболко знае да касне или блендирам со банана и овесни снегулки. Јајце несака ниту пржено ниту варено, кисело млеко плука, јогурт исто, од супа вришти несака да види, од тоа што ние јадеме исто несака . Стварно немам избор нити знам што да давам да јаде . Давам бекутан б комплекс и јајце по едно од препелица.