До 2г и 9м му искочија сите петки ама долг и напорен процес со вриштење во сон. Леле @Dancewere твојата е на друг левел, брзо нека поминува
Имате ли искуство кој модел е поширок од овие два? Првите ги имавме тие што пишува аdidas crand court, и лепенките не му го префакаат скроз ножето некаде до пола му се залепуваше само и ептен безвезе личи. Е сега ги гледам и овие adidas breaknet, и освен што имаат дупчиња напред скроз се исти на сликава :/ Предложете ми од искуство нешто адидас што има поширок калап ама да не е платнено, кожни да се, и ниски Пума се поширок модел (барем едни на поклон што ги добивме) не би ми сметало и такви, ама неможам онлине да најдам нешто што ми се допаѓа
Мајки, дали имате користено сируп Фероглобин за подобрување на хемоглобинот? Ако може да споделите искуства околу истиот, благодарам.
Мајки како соработувате со децата, како им ставате капки тобрадекс ? 2 год и 1 месец е син ми ама никако не прифаќа.. има некоја финта за да успееме?
Соработка нема. Маж го држи во раце полулегнат, јас му капнувам. Плачки се 5 минути ама кога се мора се мора.
И ја И јас прашував за зимски патики. Моето имаше Најк што се навлекуваат и многу убаво му ,, легнаа'' на ногата. Друга патика не ни можев да му облечам. Откако ги поминав сите спортски продавници случајно му најдов патичиња во к&к мислам се вика во сити мол. Ама не се ни слични на овие што прашуваш. Знам дека не ти помогнав тоа што прашуваш, само ти споделувам. Од овие со лепенка на моето му се тесни патиките и се жали. Имам од Зара вакви слични, Адидас само му ги пробав и бараше да ги соблече и реебок имаме дома исто со лепенки. Мислам дека иако изгледаат пошироки овој модел дека не се толку удобни за дебели стапала.
Предлог кревет за 2 години? Сакам да го мењам бебешкото, барам да е низок кревет со некаков вид оградичка и да е поголем, да не треба да го мењаме за две години.
Ограда можеш да купиш од било која бебешка продавница, има долги и останува простор само колку да се качи. За кревет, можеш по нарачка од овие приватниците што работат. Јас планирам да нарачам само рамка и да ставам душек, скроз на ниско да спијат. И да паднат од 15цм ќе паднат. Имам еден единечен само материјал си нарачавме по мерка, маж ми го склопи, можете и така.
Nie i ja praevme sobata od 0 i napraiv golem krevet 120cm sirok na toj si spie bez ogradi bez nisto. Vo 6 meseci ednas ima padnato. Ograda ne stavam prvo deka e dosta golem ja sobira i na sirina da spie drugo znae nekad vo nok da trgne da stanuva pa mi e strav da ne se upletka so ogradata pa da padne. Mislam deka veke koa trgas bebesko nema poenta da prais nekoj megu krevet,staj si golem i da ne se mislis za nekoja godina pak
Низок е креветот? ние немаме услови сега за сега, сеуште спие меѓу нас ( за жива глава не сака во креветче )
Вака нешто евентуално, а може и по порачка некој да ти изработи: https://www.libertabebecentar.mk/kr...pCEozVL5Yf4KCzFZ6bQTl9vNUySDJix55WafFBdgegVDo
Како да се справувам со син ми ? Во последново време плаче кога сме на лулашки , му викам ајде да си одиме дома, леле ама се утепа плачејќи ( ни со финта ни ништо не бива ) а и исто така му викам други деца сакаат да се лулаат малку па ќе се менувате ауу нема шанси да дозволи , мора да е он тука .. Како се справувате во тие ситуации? веќе ме става во непријатна ситуација , ни со убаво ни со ништо не бива ептен голем инат...
Го зимаш во раце и си одиш. Исто и мојава не дозволува. Ѝ објаснувам кратко и јасно дека треба да си одиме, она дава отпор што е нормално и ја земам во раце. И ѝ велам ајде сега мафни им на лулашките чао, утре пак ќе дојдам.
Јас земам само Чико од Енци менци...имам порачано и од топлинки.мк ама нема споредба барем не за мене, чикото се авион..е сега се прескапи па чекам стари модели кога ќе ги намалат на 1000ка купувам иначе се 2000 направени
Јас земам од www.hippo.mk веќе втора година од таму, откако прооде и дома е во такви. Само што изгледа трошат залихи и има мал избор на бројчиња на страната, а веќе 1 год немаат донесено нови модели. Малку поголемки ѝ ги нарачувам, иако изгледа дека ѝ се мн големи кога ќе ги облече, убаво си оди без проблем. По 1 година ги носи, скроз вредат за парите, нозете никогаш не ѝ се ладни а исто како боса да е, немаат ѓон.