Што не потат тешко, не знам дали има. Мојата е многу склетџика. Дома боса шпарта. И без чорапи спие. Надвор овој период и се поти стапалото во патика. До сега само од цицибан сум земала, со полуотворче напред, не се скроз затворени. Како најтенки ми личат. Ама и тие ја потат. А гледам и баш зимски им облакаат, ама тоа за нас не е возможно.
Zemav lani od chicco i toa letni demek ama utop stapaloto. Gledav vo kegi ama ne kegi nekoj dr brend zemav da vidam. Gi nosese niz doma ne ja ispotija ama ke vidime
Стварно? никогаш не сме имале проблем со потење со Чикото, значи зависи од дете до дете...или земи и од тие чорапчињата со кожа што се одоздола, немора па класик топлинка да носи...
Имале ли некакви тикови вашите деца? Ваљда е тик, што знам. Пред месец ипол кога се разболе си ги бришеше мрсулите со рака и продолжи тоа движење да го прави со раката, само што сега си ја лиже раката. И што повеќе му зборам, тоа повеќе прави. Гугл одма ми вика аутизам или nutrient deficiency. 2 години има иначе.
Исклучи гугл...еве го и моево...дали се поклопи со почнување градинка па таму гледа па после стварно му течеше носето и се бришеше и сега течело не течело тој со ракавот се бриши...лом е црвен под носот од што се репа со блузите...ни зборување ни бутур...претпоставувам сам ќе престане
Се шалев за гугл, што и да бараш одма некои дијагнози ти дава се надевам дека е привремено, исто и он е цел црвен од тоа
Знам ама гугл за растечен нос ќе ти извади милион непожелни дијагнози...го имам приметено син ми што повеќе го игнорирам помалце прави, ако го опоменувам насекое, насекое и прави...мислам дека ќе помине...пред ова за глава се маваше, сега носот го бриши, ќе дојде и нешто ново
Мајки да ве прашам како го давате сирупот Локомотив? Детево ми поврати еднаш а сите сме со стомачен вирус дома.
Detevo nejke da go pokrivam,ide zima sto im praite? Sea spie vo vreka od bebehomw ama tenka mi e za zima nekako baska gi vadi corapite use sea.
Jas kupiv vreka podebela, otkako zaladi go stavav vo nea se poti, ne moze da spie, mu veli glavceto mu zezi. Go preslekuvav vecerta ziva voda. Go izvadiv samo so letno jorgance go pokrivam I mu e taman Sega na ova vreme. Kaj nas e do dusa mnogu toplo a ne se ni greeme. Ko ke zaladi mnogu ke go stavam pak vo vrekata.
Тила и бејби ко имаат поголеми броеви. И во нанам ама немам искуство за кај нив. Лани земав од една мала продавничка за постелнини, топ се погоди. За зимава нема веќе големи толку, па ја шнајдер ја однесов да ја продолжат вреќата.
Има од Нанам убави дебели вреќи со лио внатре, јас сум на план да земам. Моментално е со есенската од кај нив супер е, со отвор за стапалца е.
Шо цена се во тилла ако можеш да ми кажеш? И дали има ко средна дебелина да кажам, да не се од најдебелите оти ќерка не трпи топло ич
Има два типа, јас имав само памучни, два слоја се памучни. И одлични се. Скапички малку, 1850. Потоа имаа нови од материјал како оние кебиња меки, синтетика нешто ама не сум земала од тие.