Иии браво за типс Иначе купив ново од дм и доста ефтино да ти кажам околу 250 ден и не тече ич, а на исти принцип е со цевче
Twistshake дали имаат за продажба само цефки? Цефката е уништена, а целото шише е супер вака, не е ниту изгребано, ништо буквално.
Ја имаме , имаме и со цевки од Twistshake,philips , но сакам со цуцла за навечер бидејќи не прифаќа друго во спиење.
Хаха,ова маж ми изум,он го откри,дали од пиењето како да се вовлекува навнатре,а вака кога ќе извлечеш нема гајле. Плус и за повеќе да тече вода доле го засече малку на косо во внатрешниот дел оти многу тешко влечеше од водата ,баша како што вика @LiquidLuna со упатство треба ,ама убава па е пластиката не замирисало никогаш. Мислам дека нема освен да пробаш со некоја друга цефка со иста големина да ја ставеш.Ние маста му ја извадивме на шишето,и сега се мислам дали да и земам ново twist или некое друго
Ние за патување купуваме од овие шишенца од зегин. Ептен му се погодени, горе се како цуцла и не се прави лом. Сам си го отвара и затвара. 2 г и 9м сме
Majki da spodelite iskustvo so odnesuvanje na dete na 2 godini.Nie sme 2 godini i 3 meseci i ne mozam da ja odvojam od mene bukvalno ni edna sekunda. Ne mozam da izlezam od doma. Inaku pred mesec ipol trgna vo gradinka, i uste ja drzat na adaptacija ( bez spienje). Vo gradinka ne e strasna, ima denovi koga poveke me bara ima denovi koga e okej. Ama generalno se trpi. Problem mi e doma. Ne dava nikoj da i dava da jade ne smee drug da i stavi vo casata. Dopolnitelno na ova jas imam vpecatok deka moev dete cel den place. Za sto i da i tekne ona place. Nejka taa bluza, sakam taa bluza, nejkam nadvor l, sakam nadvor itn. Dali jas sum poludena? DA! Help!
Мене ме тешат дека после 3тата година се поокеј.. 2 и пол е, плаче за сенешто. Мм мисли дека го мрази пошто цели време е по мене, за мене, со мене
Мајки дали некоја се соочила со пад на леукоцити. Вака во вторникот малово 2.5г се жали на грло. Крвна слика супер. Леукоцити 5.6, црп мирно. Матичната ни дава амоксиклав заради црвено грло. Вчера почнува да кашла и носе му тече. Денес малку ми се затоплува. Повторуваме крвна слика леукоцити 3.2 граница долна 4. Матичната многу ме испаничи. Го однесов во Систина. Докторката рече дека во меѓувреме развил вирусна инфекција ама антибиотик да не прекинуваме за да не направиме полошо да го поврати грлцето, само да ги следиме леук. А воедно и антибиотикот ги бута најверојатно. Незнам глава кај ми е, незнам како да постапувам. Кога почнав да гуглам се извадив од памет. Некоја мајка со вакво или слично искуство? Ве молам
Не грижи се, ќе се качат леукоцитите. Ние бевме во болница кога му паднаа, па докторката ми рече дека мора да вклучи антибиотик бидејќи телото не можело да и да се бори со болеста. За два, три ден почнаа да се качуваат, допримивме терапија и не пуштија дома во одлична состојба.
Дали има спреј за расчешлување за 2 години или пак препорака за шампом? Само со шампонот не и се расчешлува, користам беби лав или алверде, наизменично.
Јас го гледав овој. https://www.zegin.com.mk/mk/corine-...ej-za-polesno-rascheshluvane-na-kosata-150-ml Не ми е испробан ама кај и да е за летово веќе ќе морам да земам. Едит: сега видов дека е за над 3 години. Значи и јас да барам нешто друго. За година и пол.
Јас пробав со течниот персил кој го користам за нас да перам на 2 години, цела се нафрли, па си се вратив на Фрош. Уште малку 3 години ќе прави, уште со тој перам.
@LiquidLuna , фала ви мајки ние сме 2 години за нив перам со течен виолета, а за нас со ариел капсули, ај ќе пробам една машина со капсула па ќе видам ако немаат реакција ќе продолжам