За сирупоб не знам ама Киндеримуно ја среди ќерка ми лани. Цело лето не одеше во градинка, давав 3 месеци. Тргна од септември и го давав до кај март, се разболе еднаш во јануари и еднаш прошла недела.
И мене секое утро ми е "забавно" кога ја спремам. Вчера доби ново фустнче на поклон,сабајле рикаше тоа,па тоа да го носи,убедување дека е прљаво,дека е гужвано,мама да го среди па тогаш,ќе ти се смеат другарчињата...јок брате,не бива,вика ако јас сакам да ми се смеат Видов,невидов,време поминува мора да излегува ќе задоцни,башка па и др.две се пробудија за цицање,и' го облеков....И така секое утро нова приказна си имаме,до кога не знам
Moms дајте ми идеја за поклон за роденден на двегодишно машко детенце? Во смисла што ги интересира од втората година натаму, што би му било интересно, корисно. Дали баланс бајк или рано е за истиот?
Мамички ,од кој б комплекс сте најзадоволни? 2 години и 6 месеци е ќерка ми,и давам на галеника бевиплекс ,дали има подобри ? И да прашам искуство за овие ампули
Рано е уште за баланс, моето еве скоро 3г па уште не знае да го вози. Ќе ти набројам моето што го интересираше и го интересира уште: Сет со животни Гаража со колички Сложувалки - окулу 20парчиња за таа возраст Книги со стикери Магнетните коцки се хит веќе 1 година (ние ги земаме од играчки панда) Лего дупло Се надевам отприлика ти дадов идеи
Здраво, б комплекс на Галеника и давам веќе 2 недели (се разболе,доби афти во уста ,ништо не јадеше нит вода пиеше,антибиотик ) и многу позитивни резултати гледам од Б-к.Се на сила јадеше ,сега си јаде без проблем ,дури и сама си бара. Витамини и сега давам не сум прекинала ама давам од тие на Forever kids, protect junior, молерс,пробиотик..па затоа барав дали има некој искуство од овoj матичен млеч на Medex.
Да да , тие се ..презадоволна ,секоја препорака..како не сум и давала до сега не знам,се изнамачив со тоа јадење .