1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети и искуства од мајки за деца од 2-3 години

Дискусија во 'Дете' започната од prasskickaa, 4 февруари 2016.

1. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.397
    Допаѓања:
    26.817
    Слободно да го поканите, ни ние немаме контакт со родителите од градинка ама ќерка се дружи со 3 девојчиња кои се неразделни во градинка, само оставивме покана без наш број што беше грешка, вие оставете број за да ви потврдат ако знаат дека децата ви се друѓат ќе ви направат чест.. кај нас родителите толку се потрудиле да дознаат што она сака за да и купат поклон и покрај тоа што немаа контакт наш, прееесреќна беше што дојдоја и трите другарки.
    Мм е по дружељубив и он има покането другарчиња со родителите на гости дома што се од маалата и на крај ем ние возрасните ќе се запознаеме ем децава пресреќни.

На Bella_Stella му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ouravanture

Ouravanture Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2022
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    678
    Нонстоп се разболува само кога има црвено грло, исто и ушето и е црвено, зошто така? А се си јаде, пие цеден портокал сок.
    И давам моллерс, вит ц.
    Сега сакам да сменам, освен моллерс, има др витамини подобри?
    Стварно вака не можам више ;(;(
    Инаку девојчево има 2 и пол год.

3. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.397
    Допаѓања:
    26.817
    Браво, знам дека и двајцата со тебе спиеа, сега ќе се препородиш. Моите оддамна спијат во детска иако големата знае уште да ме разбуди за да ја однесам пак во кревет и знае да ми скрши сон хаха а малото е топ.

Јас морам да се пофалам дека веќе 3 недели не цица :rofl::rofl::rofl:
    @Bebetoo
    со второ е дефинитивно полесно, околу првото се гледав да е потаман спа ма глупости по дома циркузарии и пак неа не и чинеше ништо и сега е лева де, со второто под чешма ја капев на брзина, остаев на под долу и ќе ја забораев. Скроз се различни ама се сакаат ептен и си играат заедно, има и посегање карање де ама добри се не се тепаат битно и брзо лутината завршува. Првото иако знаеше сама да си игра сепак ќе ме побараше мене, второво си има друштво и додека они се занимаваат јас си бркам обрски или пијам кафе. Вторите се многу посамостални и природно исчеличени, границите им се поставени од поголемите и брзо капираат ДА-НЕ.

На Bebetoo, 1209 и kozuf им се допаѓа ова.
  4. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.397
    Допаѓања:
    26.817
    Не е до јадењето.. ниту витамините по мое. Моето големо нити јаде нешто нити пие пу пу ништо не ја фрка, малата јаде се ама со ушињата имаме проблем. Е сега големата имаше проблеми со крајниците и ги извадивме на нејзини 4г, за малава ќе одиме исто на Орл да видиме како и се крајниците оти за една година 5 пати имаше црвени уши.

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.393
    Допаѓања:
    47.616
    И јас ќе ти кажам дека не е ни до јадење ни до пиење ни до витамини.
    Моето не јаде ништо, месо, јајце никако, 5 работи јаде, витамини освен вит Д и тоа веќе ретко друго не давам, давав и јас молерс едно шише, вит Б едно време и сега имам мед со матичен ама ретко го јаде, друго ништо не сум давала.
    Да не го заречам не бил болен не знам од кога и кога ќе се разболи тоа е 2 дена онака лагано.
    Не оди во градинка ама има дружби и со деца и со луѓе итн, ама и кога одеше во градинка еднаш се разболе само.
    Не знам до што е ама дефинитивно не е до јадење така да не се мисли, провери подетално уши, крајници и такви работи оти тоа може повеќе проблеми да прави.

6. Bella_Stella

Bella_Stella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    8.098
    Допаѓања:
    22.250
    Дали има некои симптоми за зголемен трет крајник? Сега кога беше син ми ОРЛ специјалистот ни сугерираше да направиме преглед за крајници кога ќе биде здрав. Ама кога ме праша дали спие со отворена уста итн и и кажав дека не, рече дека нема потреба. И син ми 4-5 пати ги воспали ушите оваа сезона.