Хип комбиотик 3, давам. Се размислувам дали да им сменам или да терам со истото. Поголемото е 2г и 2м сеуште истото го пие.
Nie koristime isto kombiotik ama go zemvam od eurofarm 749den,vo Apteka mi go predlozija hip organic bez probiotik 660 denari samo neznam Dali da go smenam,neznam Dali ke saka da go pie za mleko e mnogu prebirliva
сигурно е коксаки, иначе мојата беше цел месец дома со бронихит три дози антибиот испи таман ја опраивме тргна и за три дена пак се затна, пак температура, мислам дека веќе неам сили
Ок се тие од дм, пробај вкус ако прифати, земај такво. Ама и ова ке ти трае долго време, не треба да купуваш на три дена.
Ама многу е скапо, веќе па и големи се за да мораат хип да пијат, штознам, ср мислам за она од ДМ, 350,360 ден е, ептен поисплатливо доаѓа
Млиов беше на хип, по 10м преминавме на она од дм, прво 2ка, па немаше па 3ка и супер е, само 3ката потешко се раствора и погусто е, инаку многу исплатливо. 13м е уште пие од него сабајле и навечер.
Има ли некој вирус со висока температура? Ми изгоре детево два дена никако и со ништо не се симнува температурата. П.с. ги оставате ли да спијат со температура?
Го имавме истиот проблем мислам за 3-4 недели заврши. Ќе заспие во дневна, па го префрлам во спална и не дај боже да се разбуди одма вришти да одиме пак во спална. Касно сфатив дека темницата е проблем, а и потопло беше. Почнав повеќе светлина да му оставам од ходник и прозорот отворен додека заспие. Многу напорен период. @Razvigorec Го оставам ама следам цело време. Што даваш од лекарства?
Ефералган чепчиња и тоа на 5часа давав,сируп ми плука. Синоќа поминавме добро фала богу ништо не дадов фазла од 38не крена а спиеше цела ноќ.
да има, мојата ја повраќа веќе неколку пати од градинка, ја давам комбинација, далерон со блокмакс на 4 саати, блокмаксот има бруфен како што ти пишала членката и побрзо симнува, често тушурање, и не знам се пробав ја масирам со ракија разредена, оцет разреден на чорапчиња, и давам сируп и ја оставам да спие, ама ја не спијам цело време ја проверувам да не качи висока, мојата качува до 40
Фала ви на советите, еве од сабајле е со 37 се надевам го поминавме. Нас највеќе ни помогна масирање со 70% алкохол разреден со вода.