И моите беа поспани и првите два дена и после една недела. Е сега дали од вакцината или од што сме ги разбудиле порано, од што плачеле, од патот до вакцина и назад.
Епа не знам ама коа му ја легна од 13 до 17 не мрдна. Па како стана до 23 нејкеше да стаи ништо у уста некој глупости само и све у раце ми беше. Може таков ден и се погодил на госпожата.
Од каква чашка/шише пијат вашите? И кај ги има кај нас тие 350 некапечки чашки? Имаме на Чико со клунче, ќе ја мавне од земја и излегува тоа силиконската затка. И ни во градинка знаат да ја наместат како шо треба, ни баба му, па си капе... А он сака да му е цело време во рака.
Да. Цела недела шашава температура 37.2-37.7. Повраќаше шлајмови два дена. Сега веќе и секретот и е намален. Освен оригано и синомарин земав и Ацидосалус флитам и витамин ц. Крвната слика џам, чиста петка. А и првата кога и ја правев и таа беше џам чиста. А на брисот стрептокока јави. Изгледа и падна имунитетот од мрп и одма ја јави. 'Ксмет е на адаптација да фатиш бактерија.
Знае од паднат имунитет да јави бактерија, мислам дека веќе ти пишав. Битно е да сте подобри, а за адаптацијата мојата од 2 дена што беше на адаптација прв пат се разболе така да многу ми е познато ова од негде. Држ се, само лесно да проаѓа
Син ми пие од шише со цевка од babylove и сме супер задоволни, лупани трескани и немаат пропуштено. Сега последно земавме на twistshake исто со цевка колку да смениме дизајн малку и и тоа е добро сега за сега.
360 на нук од дм, baby Love со силиконска цевка од Дм, и двете се покажаа одлични, некапечки, по цел ден ги мкне со него, де од една пие де од друга.
Мајки на малата почна да и се витка косичката кажете некој шампон или нешто друго со што да и ја мијам за да и се оформат убаво локните? Да напоменам до пред некое време и беше права затоа што немаше многу коса, сега кога почна да и расне почна да се витка.
Ништо не и ставам, ја мијам со биодерма или веледа. За расчешлување имам четка која не кубе и тоа е тоа. Нема потреба дополнителни препарати толку мала да користи.
Zdravo mami sreken praznik na site. Malata e godinka i 1 mesec koga ke i davam varena hrana na parcenca sto se meki taa se gnasi nejki da gi fajka za da si jadi sama, a primer smoki biskviti si zema i samata si jadi uste se ranime so lazicka ama od rakata na mama ne taa sama da jadi, dali nekoja druga majka imaala vakvo iskustvo dali vasite malecki sto se na vozrast kako mojata uste gi ranat majkite kako mene?
Kakva e taa cetka? Jas zemav obicna mala cetka za kosata i mi bega koa e malce upletkata. Ostavaj i aprcinja ke se zainteresira ama i rani ja dur se zainteresira. Moeto od porano pocna so parcinja i veke na ovaa vozrast si terase sama i pocnuvase i so pribor da jade. Mada seuste ima denovi koa ja mrzi i le mi go podade mene priborot da ja ranam. Skoro 2 god e
Чекај ќе почне сама, па ќе почне да ти плеска од страна кога нема да и се бендисува нешто, ќе вади од уста итн. Пробај комбинација, ти лажичка и она лажичка. Ќе се вежба и она така и забавно ќе и биде. Парченца меки ден денес не зема мојава во рака, а има две години. Лепче мачкано на коцки па со вилушка јаде.
I ostavam ama so raceto gi fajka i faci pravi kako da se gnasi se so e meko nejki da go fajka, a dr raboti si jadi sama tvrdi sho se ke si pocni ajde zdravje