А и никако немој да ја галиш на глава, ќе посегне да се погали и она и ОП изненадување репче имало тука Јас пробав плетенче ама ептен и е нежно косичето не и стои, се растура, додуша ни она не стоеше да го сплетам до крај @LiquidLuna топ сензорна активност вадење на шнолки од коса
Има една слатка бубамара во Зара, само плус црни хеланки и маичка да купиш. Нема потреба од штипки, шноли, венчиња, рогови и остало
Еднаш ја замафтавме да и врземе репче и не го примети. После пола саат го виде во огледало и во иста секунда го извади. Шнолка прифаќа една на 30 сек под услов и татко и да носи.
Мајки идеа како полека да му тргнам шишето? Пие се, и чај и сок и вода ама се од шише, чат пат му нудам во шише со цефка, се мислам полека се да му давам од такво шише.Или од некое друго? Или од чаша да продолжам? инаку пие од чаша ама сеуште не стабилно и сега за сега само јогурт
Јас мислам да вежбате од отворена чаша, без цевки. Дај му време, биди трпелива, ќе се водени, ќе водени сѐ, ама верувај дека пребрзо ќе совлада и ќе пие од сите чаши без проблем.
Чашка со клунче можеш. Ќерка ми само млеко пред спиење пие од шише со цуцла. Шише со цефка кога ќе и дадам нервози само си правам, пие 2 мин, после вади стави со цефката прави, гледа беља како да направи, да прска со цефката.
Дали Молерсот сируп може да го ставам во сок? И кој е најнеутрален вкус? Вака чист од лажиче шанса нема да отвори уста.
Многу мириса на риба? Мојата омега пие од лажичка, па се надевам ќе немам проблем. Кажувај кој вкус и јас да земам, кој ќе упали.
Не сум купила уште во план ми е пошто омегата веќе нејќе да ја смисли ваљда сфати дека одвратен вкус има на риба А што убаво си ја пиеше. Затоа барам замена, што ќе упали па ќе пишам.
Премногу е тежок, масло чисто. Мириса на риба, маскирано е ама пак. Мојот се навикна директно од шприц. Требаше време ама го пие некако. И тоа е претежок за било каков сируп. По соооосем малку му шприцаме, малку по малку. И го поднесува. Од јаболко му зедов јас.
Кој период од денот се дава? Бидејќи на декларција читам најдобро насабајле. ама тоа тешко изводливо е пред градинка да и давам масло од риба
Мултиомега сирупот Бекутан има вкус на некое тропско овошје. Ако не ти успее Молерсот, овој ти е согурна опција.
Da mozi, definitivno kerkami najmnogu go saka od jabolko ima najlesen miris, od turifruti se gadese duri I vo sokce.
препорака за витамин д? досега даваме на бејбитол витамин д и омега и плус уште една витамин д. сакам да сменам за нешто
Jamieson и now се маслени мислам. Или вигантол ако можеш да најдеш. Пливит е на водена база, апсорпцијата не иста.
Да овие ги имам давано. Омега и д3. Ми дадоа во ремедика и тие на бекутан витамините ама не ги давам, не иде во градинка, не се разболува често и терам само со омега и д3 за сега.