Јас баш вчера ова го зачував, интересно ми се виде и сакам да одам деновиве да и ја купам оти и многу сака вакви работи.
Најлошо потрошени 2000 денари у животот. Прејака фотеља и купивме, седеше 3 дена за да ни помине ќефот, сега реди плишани играчки да седеле на фотељата.
Добар е за управување,само на почетокот ми беше чудно поради преминот од количка на трицикл заради трите тркала,но се навикнав брзо. Сега ја извадивме рачката и почна да го вози сам,лесен му е и на него за управување. Еднаш,два пати дали сме ги пумпале гумите,нема потреба.
И ние го имаме тој со полна гума, нашиот е од Локо Кроко, кај нас се дупна внатрешната гума (не можеме да најдеме замена).. Кај нас спротивно, трицикл се покажа најнеискористен од цела опрема, сега веќе на дада и купивме точак со помошни.
Фарма имаме, омилена е, сложувалки секакви, коцки не сака да реди повеќе не знам зошто, книги со прозорчиња, звуци, секакви имаме. Туку каква е таа "забавна школа за возење"? Звучи интересно. Бевме вчера и во просветно, им побарав едукативни играчки, ми понудија пиштоли и коли. Ок. Ќе дојдам од кај вас да земам, каде каде е поголема продавницата отколку кај нас, можи па стварно ништо нема.
@IRBBB еве вакво има моето. Демек со вистински звуци како кола + има доста музика, животни, зборување, интересна играчка. Е сега оваа конкретно е на германски, ама барај нешто вакво ако најдеш кај нас.
Ова многу задржува внимание. Ќерка ми го има истово, по пола саат се занимава, намести, размести. На страна играчкиве, денес доживеав откровение како може да седи мирно дете, и ја обложив цела клуб маса со бели листови и и дадов пенкало и фломастери. Најраат кафе испиено во задњиве година дена.
Мајки ме интересираат совети за летање со авион со бебе (тогаш ќе има 14 ипол месеци). Малку порано пишувам за да можам да се подготвам Како да ја занимавам, играчки и сл. (цртани не се опција зошто воопшто не ја занимаат) и дали да земам антифони за при полетување и слетување?
Taa na storybox so zivotnite e vrv. Jas i ja zemav na nova god,togas bese 20 mes prvo gledaee pa pocna da gi naoga delovite da i gi redam pa se ohrabri sama da gi redi. Se zaigruva dobro i dolgo. 10 zivotnite se dur da gi naredi projde saat. Baska imas i myabet vidi sto jade kravata pa podold kaj treva ja stava pa zirafata kaj drvoto itn. Pa vidi kade e useto ustata rogovi zvonce.... Imaat i so vozila taa se tokmam da i ja zemam
Zemi i tabla kredi i vlazna maramica pisi brisi...ova e isto mn dobra igracka https://www.storybox.mk/jas-gi-ucam-boite-magnetna-igra-janod