Овој е за возрасни, јас го користам и многу пече. Подобро Baby, не сум сигурна за овој над која возраст може да се користи.
Јас по грешка сум купила таков и таа плаче а јас прскам, а не знам за која возраст е не ја чувам кутијата. Белки не направив некој проблем.
И јас ја немам кутијата. Не би требало да има нешто страшни последици, но не го користи веќе, навистина пече.
https://www.zegin.com.mk/mk/probotalife-khipertonichen-sprej-za-nos-od-origano-30-ml За над 3 години е
Мајки имам едно прашање. Мојава оди 7 месеци во градинка. Често се разболува. И секое разболување е со течење нос, па температура 2-3 дена и потоа влажна кашлица што трае многу време. Брисеви од нос и грло до сега чисти. Не знам дали со таква кашлица да ја носам во градинка. Значи од како е тргната нон стоп кашла и нос и тече
Lani gi imav za mojata gi utepa od nosenje. Epten i bea ok za leto za na plaza. Lesno se dvizese iako bese okolu 15 meseci. Godinava ako i najdam broj pak ke i zemam.
Мојата носи 20ка ама по влошката и идат кнап. Земав и паткини сандалите 21 ама некако големи ми личат. Како да ќе се сопнува.
Хеланки средна дебелина памучни, нагоре боди маичка на прерамки и памучно блузиче средна дебелина накај тенко.
Дали давате од оние овошните барови/штангли од дм? Мојава после година почна да ги јаде, многу ги обожава ама не знам дали се здрава варијанта за ужинка или грицкање толку често.
Јас ги давам.почнав после годинка. Ги јаде мојата. Колку е здрава варијанта које каже. Веќе ни овошјето не е здраво.
Го миеш прво убаво со вода околу курето да си биде чист. Жолтиот дел се лепи одоколу, а курето внатре влегува и се чека да се измочка. Така со кесичката во чашка го однесов во лабараторија. Мене ми успеало еднаш на спиење да наместам и да соберам урина, така без пелена го оставив да можам да видам кога ќе се измочка. Може да не е успешно од прва ама трпение