На муабетот чисто за инфо, вакви земав по препорака од Антоние за над патичиња, права ствар за дожд се https://a.aliexpress.com/_mNM9enQ
Стално ми ги препорачува ама мене ми личеа на глупост. Викаш добри се? Убаво би било да се имаат за на дожд, да не морам секоја недела да му ги перам патиките.
Ги пробавме и ние по негова препорака. На дете му се искинаа веднаш. Нормално си трчка и толку им треба. Порачав и за возрасни, за нас ок се дека не трчаме со нив. Две му ставив на дете и двете се искинаа одма. Сега на есен гумени чизми ќе му купам.
Mom's Ај просветлете ме плс Каква гума за бањање да бараме за одмор? Класика или онаква со дупчиња за нозе или па елече?!?! За 18 месеци
Здраво мајки. Од која возраст почнавте да давате сок и чај и каков сок/чај? Бебе има 15 месеци, нема пиено до сега ни чај ни вода, па не знам со кои да почне.
Мојата сега на 22 месеци за прв пат сок проба на роденден, кој знае каков беше некој од 10 денари,....се испотепа да го испие со сламче. А дома вода си пие и чај од нане и мајчина душица од тревки.
Мајки ако може еден совет. Дали давате нешто за имунитет и за време на лето (за деца што одат во градинка)? Што би препорачале Protect Junior или Bimunal од искуство и колку долго го давате, дали да се прави пауза?
Можеш домашен сок да направиш да свариш овошје што имаш дома и таа вода/сок да му ја дадеш. Ама и од дете то дете, еве синко 19 месеца само вода пие, сум му понудила сок и домашен и купен не сака. Сега проба на роденден ги виде другите дечиња се скисли во лицето и го остаде. Сакам да кажам ако сакаш понуди ама може и да ти одбие.
Добро има ли некој скок, некоја регресија, нешто whatever на 1 година и 9 месеци?!?!?! Месец дена немирно спие, се врти, се тркала по цел кревет. Ај искочија тројки горе викам готово ќе се врати во нормала оно абер нема. Се осеќам ко во 4ти скок да сум, да не може мирно да си спие дете...
Е мама мојата е така од 4 месеци до ден денес. Исто ко да не сме излезени од 4 скок. Тркалање на макс.будење, одење по кревет во сон
Од што може да му мириса здивот од уста веќе неколку дена само сабајле кога станува??? Цела вечер не пие вода, па да не е тоа што е жеден или ???
Na site ni mirisa odsabajle pa i na niv. Ama ako ti e neso specificno nesekojdnevno ko skapano moze da se razboluva
Zabi,mojata vaka prai od zabi. E sea taman mislev izlegoa site pak zadnjive denovi kenka se budi sto ja znam veke 2god i 2mes e skoro