Мајки ај ве молам утешете ме.. Сабајлево ми се жалеше дека го болело главата и му викам ќе ти помине и го гушнав и поврати шлајм и помина, и го однесовме во градинка и сега ми пишаа дека повратил со шлајмови, и дека е многу блед, омалаксан и лежи.. Од што може да го боли главата??? немаше сабајлево температура, да го видиме денес како е па ќе го однесам на лекар најдобро да го слуша ма да не сакам за секоја настинка да го мкнам по лекари ама сепак... има ли некоја искуство со тоа???
Mnogu ja falat od Mother Care ‘swim trainer’. Kaj nas nema ama vo Solun moze da se zeme, koga ke se odi na odmor.
Малово ми е 13м пие чајче и ретко вода од томи типи шише. Како да го научам да пие од шише со цефка/клунче?
Со цефка се научи да пие од тетрапак сокче. На почеток му стискав да му потече малку за да сфати дека од таму тече нешто. После тоа сам си повлече и така се научи. Побарај на нет има видеа како ги учат со цефка да пијат. Од клунче никогаш не пиел. Директно на отворена чаша прејде.
Јас случајно порачав од Алиекспрес шише со цевка. Од првиот ден кога му го дадовме, веднаш се научи да пие од него. 14м е, ама исто слабо пие вода, сокови и чаеви не давам.
До кога перете со бебешки детергенти? Од раѓање со Виолета бебешкиот и перам. Сега бев да купам на 2 места го немаше. Наши алишта си течен Персил переме, ваљда можам веќе да и сменам, во август 2 години ќе е.
Posle godina ipol valjda pocnav so regular. Ama i dalje nejzinite baska masina se ne gi mesam so nasite alista.
Ме убедивте, ќе си перам со Персил. Него сега друго ми текна. Брка работа ако и давам пробиотик, да не се фаќаат стомачни вируси во градинка летово?
Полесно може да помине со пробиотици ако прима, ама не е сигурно дека нема да фати. Инаку од година користам обичен прашок, како за нас. Ариел капсули.
Што ако го пријави? Ништо нема да се направи. Пријавив јас лекар што и се раздра на ќерка ми и сфатив дека е џабе.