Претходно гледам за зборчиња е муабетот, дали се важи лалала (како пеење) и уау (wow) за нешто што му е убаво?
До хороскопот им е сестро слатка, ист е. Квирули квирула, цело време. Знаеш како искачаме од соба од кај брат му, се тегне со рацете за касата од вратата и после мава и гризе и се лути оти сака назад, па мава со раце по врата да му отворат.
Могуче, со рокчиња моето јарче. Сега го зема баба му надвор да го шетне за да не и се расплачам и јас од мука
Баш поради тоа што даваме се од себе и постојано да бидеме со нив и да ги анимираме и гушкаме, сами си правиме проблем. Еве мојот е таков 15 месеци е, постојано јас да сум со него, да играм со него, да бидам со него... во кујна неможам да влезам од него садови да измијам, ама тоа е,
Во кујна обавезно во хранилка со мезе нешто и да си правиме муабет Или во една рака да го држам со друга да мешам овесната каша Фала ви за поддршка полесно е кога ќе се пожалиш и ќе видиш дека не си сам
Ами тој е, рогоња мој, јарец на мајка, од инат не дочека да се роди во јануари се роди на 29ти, да влече цела година за ич ништо. Јас го научив многу убаво, си играше во дневна он, јас си работев во кујна, си вежбав, си лежев, ама дојде госпоѓа мајка да го чува и ние сите сме според неа ненормални што го оставаме така па си го чуваше во раце и сеа и на неа и е тешко, ама јбг.
Па не сакам дефендилот да го прекинувам дека сме задоволни, затоа прашав дали може и двата да се даваат
Мора да научи да паѓа, сурово е ама така се учат, не треба да се презаштитува детето, засшто така и големи паѓаат на глава не знаат да се задржат. Не му се секирај, сите бебиња така учат, остави го, ке падне ке стане, следниот пат ке се научи да се задржи.
Затоа велам да се праша најдобро. Јас или ништо или едно давам од вакви сирупи. Давам овие на Wellbaby, давам маџун, давам пробиотик, да се среди со какање давам Порталак, немам време се да и дадам, да распоредам во тек на денов. @Erika.greeneyes за имунитет рано е да кажам, 10 дена како и го давам. Мојава не била пребирлива во однос на јадење, ама 3 дена после ова почна количински да јаде.