Мојов 15месеци деновиве пред 10никако неможеме да го заспиеме порано 8 бил заспан ретко кого 9 го фаќало незнам што е сега
Об рано станува најкасно 7 а обично 6 6ипол и до кј 9 10 заспива саат ипол обично и после до кај 2феновиве заспан е и спие до 4 ама денеска од кај 10ипок до скоро 1 отспал ја дека на работа бев ке пробамо да не заспива до вечер може ке легне порано
Пробај покасно насабајле да го заспиеш, пола саат на пр. И кај нас беше рака додека не се стабилизира со една дремка. Сега станува 7-7ипол, 12-12ипол до кај 2ипол 3 спие и вечер 8ипол најкасно е заспан.
Денеска заспал покасно од тоа со заспива и отспал 2ипол сати обично од сабајле сум на работа него го чуваа ама ке пробамо покасно да го држимо
Имав и јас период кој траеше долго со големава, море никако не сакаше, пред да ја миеме косата психички се припремавме. Тогаш и ние немавме када, в раце беше ептен борба, почнавме со ставање коритото во тушкабината, пена, боја, играчки, бањај куклите ама чим дојдевме до косата, одма стануваше вриштеше, бегаше, а женско со коса толкава, лесно не се плакнеше. Искрено сама се престраши и тоа кога отидовме на базен, од тогаш немаме мака, пазиме мкогу да не капне на лице вода ама бар се бања
Ете што била маката со нејадењето. Извади горни 5ки пред да извади 4ки и 3ки, а боцкаат и други. Немаше немаше и сега сите од еднаш ги вади. Којзнае каква мака е тоа. Почна пак да јаде, се надевам нема да се повтори нејадењето вака екстремно како овој пат. Вчера како што беше заигран само стана и во млаз исповрати огромна количина смути што пиеше последно и во него имаше шлајм, дури и од нос му течеше шлајм. Од тогаш си е ок. Немам простор за грижа нели?
Немаш, супер што повратил шлајм му има олеснето. Најмногу од забите не јадат, не спијат... Моево пак настина, го повтори, овај пат задебелени мрсули, не течат, кон зеленко одат ноќеска цела ноќ кашлаше, затнат скроз, плачеше неможеше да диши па бараше цицање, спиена сум 3 сати само, до 1, плус на работа денес па до итна да одат со мм да го наслушаат. Битно јади на сета мака. 4ките секој ден се побели горе. А долу 2ка една нема само 3 се долу. За глава миење уште не сака големиот, става крпа на очи и така му ја мијам косата, до скоро рикаше сега последно еве 2 месеци не плачи успех 6 год ќе прај
Пробај носето чисти му го со физиолошки и шприц, кај нас се покажа како многу ефективно, вадевме доста секрет така. Можеш да му прскаш и Септа Назал пред спиење за да не се мачи.
Ми е страв така, како стегаш силно наеднаш со шприцот или пополека? Еднаш на првото дете пробав, се задави па се искаравме со мм и немам пробано пак од страв.
Некое на 17 полни месеци да има само кецови? А вчера и без нив ќе останеше за малце. Не знам ама малце ме загрижува
Ја брзо, на шпринцот имам гумичка од горе, за да не го повреди, ставам 5мл во шриц, по 2,5 мл во ноздра. Не знам дали е правилно или не. Ама друго не иде кај моето. Моето исто кога е полна со секрет повраќа и така го вади највеќе.
Да поврати најубо е, ама еве нема повратно досега, имам и јас таков од алиекспрес порачав ама немам пробано од страв. Ќе мора денес, на плуќа немал ништо му рекле а крајниците потечени, ама па нема тт кренато, ќе чекаме до понеделник па кај матичната пак.
И мојата нема нема и наеднаш неколку. Извади две двојки наеднаш и уште три се гледа дека ќе вади. Се лигави многу и јаде помалку. И падна сигурно и имунитетот и еден ден имаше и температура и сега не знам од што е нејадењето. Едвај чекам да и излезат и да се врати во нормала! @Bubish26 мојата до 15 и пол имаше само кецови. А кецовите пред годината ги извади во неколку недели сите.